Position: hotel888 > kræft >

bryst capsulotomi opsving

   Ifølge den Cosmetic Surgery Directory 's hjemmeside , 15 til 20 procent af kvinder, der vælger at forøge deres bryster oplever et problem kendt som kapselskrumpning . En ekstra operation kaldet en bryst capsulotomi er en af de primære muligheder for lindring af denne tilstand , og inddrivelse spørgsmål for denne procedure svarer til den oprindelige styrke

Betydning


Et bryst capsulotomi er påkrævet , når en patient , der har undergået brystforstørrelse oplever en kapselskrumpning af brystet . Kroppens immunsystem danner en kapsel ( beskyttende mur ) omkring hvad der opfattes som en trussel ( den brystimplantat. ) Resultatet er en deform bryst , der kan forårsage smerte , føles hård at røre ved og er underligt formet . En læge vil vælge mellem en capsulotomi at åbne op på væggen eller en capsulectomy helt at fjerne det .

Procedure


En kapselskrumpning kan forekomme , så snart fire til seks uger efter den oprindelige operation . En capsulotomi er forpligtet sig til at opnå en blødere følelse på brystet og give mere plads til implantatet til at flytte . " Kapslen er simpelthen åben ( ed ) og frigives med en elektrokauterisation enhed , "siger Dr. Stuart Linder , en bryst revision specialist i Beverly Hills , Californien . "Dette er ofte brugt til patienter , som har meget tynde mængder af brystvæv , og hvis du skulle fjerne kapslen de kan have enorm synlighed , anskuelighed og en meget deforme udseende på brystet . "

Time Frame


Den typisk procedure tid til en capsulotomi er ca halvanden time pr bryst . " postoperativt , massage , er vitamin E og Accolate ( en astmamedicin ) ofte givet for at forebygge tilbagevendende kontraktur , "ifølge Sanctuary , en brystimplantater revision center i Boca Raton , Florida . Den overordnede opsving tid revisionskirurgi svarer til det oprindelige brystforstørrelse , cirka en måned for blå mærker og hævelse at stilne af og to til tre uger før genoptager omfattende motion eller tunge , fysisk arbejde . Patienterne rådes til at undgå at vende tilbage til arbejde i mindst syv til 10 dage .

Overvejelser

Kirurgiske bandager vil blive fjernet et par dage efter den procedure , og udnyttelsen af en støtte bh anbefales . American Society for Aesthetic Plastic Surgery 's hjemmeside siger, at brusebad er tilladt en til tre dage efter, at proceduren, men nedsænkning af bryster i en balje eller spa skal undgås i mindst fire uger. Masker, der ikke selv opløse vil blive fjernet i en uge , med betydelig blå mærker og hævelse , der kan forventes i første omgang og derefter langsomt aftagende i løbet af cirka en måned.

Effects

I sin bog " Operation af Bryst : Principper og Kunst, bind 1 , " Scott L. Spears skriver , at smerter langs incisionen er normalt minimal på grund af en manglende pres, der lægges på snittet . Men nogle ømhed langs veje , samt på det sted, hvor capsulotomi , er sandsynlig. Muskelsmerter eller kramper er sjældent forekommende , men omfattende blå mærker over brystet kan forventes efter augmentation revision.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------