Position: hotel888 > kræft >

bryst neddeling

   Bryst-reduktion kirurgi , kirurgisk kendt som mammaplasty , er en operation , der indebærer fjernelse af fedt og væv fra brystet med henblik på at genoprette og omforme bryst til en mere naturlig størrelse og forhold til kvinderne . Det er mest almindeligt valgt af kvinder , der oplever smerter som følge af at have alt for store bryster

Høring


I den første fase i at få en brystreduktion , skal du konsultere en plastikkirurg for at beslutte, hvad drift er det rigtige for dig . I denne fase vil du beslutte , hvilken størrelse og form du ønsker til dine bryster til at blive . Det kan være en hjælp at bringe billeder af hvad du kan lide , så lægen kan få en sammenligning . Endelig kan du blive forpligtet til at have en mammografi , også kendt som en bryst X-ray , for den fremtidige sammenligninger af før og efter operationen drøftelser.

Hvordan operation gennemføres


Brystreduktion ofte tager mellem en og tre timer pr bryst og er almindeligt en ambulant procedure . De mest brugte teknik til en brystreduktion er " Key-Hole Anchor . " Dette resulterer i et snit omkring areola , der bevæger sig ned under brystet , ender i en vandret snit under brystet og forlader en anker form . Fra og med denne indsnit , vil kirurgen fjerne det overskydende væv , flytte areola til den nye position og Endelig wrap huden omkring areola til at danne nye bryst form .

Risici


Heldigvis er der ingen fatale risici forbundet med bryst-reduktion operation. Der er dog nogle alvorlige overvejelser , før der vælger den kirurgi . I mindre alvorlige sager , vil patienterne se blødning , negative reaktioner på anæstesi eller få små infektioner omkring brystvorten , der let kan helbredes med antibiotika creme . Worst -case scenarier involvere miste al Følelse af brystvorten og hele bryster eller eventuelt at miste alle blodtilførslen til brystvorten , hvilket resulterer i vævsdød .

Recovery

Post-kirurgi , skal patienten bære en kirurgisk bh , der vil støtte de nye bryster alle tidspunkter af døgnet , indtil de blå mærker og hævelse har helt forsvundet . Alle de efter operationen bandager kan fjernes mellem en og tre dage efter operationen , og sting vil blive fjernet efter to eller tre uger er gået , efter Ienhance. com . Selv om alle de bandager og stingene fjernes efter tre uger, anbefales det , at ingen tunge aktivitet såsom løft eller trække beslutningsforslag er foretaget i mindst seks uger .

Cost

I modsætning til kosmetiske procedurer , brystreduktion kan være dækket af din sygesikring , hvis din sag kan være lægeligt vist sig at være en nødvendig operation . Men hvis din situation ikke anses for lægeligt nødvendigt, nationale gennemsnitlige omkostninger for kirurgen gebyrer for bryst-reduktion , ifølge den amerikanske Society of Aesthetic Surgery , var $ 5. 429 i 2009 . Selv den kirurgiske gebyret er $ 5. 429 , kan det antal ikke omfatter de fulde omkostninger ved operationen . Ifølge docshop. com , er den kirurgiske gebyret ikke omfatter anæstesi , medicinske faciliteter gebyr , recepter , kirurgiske tøj , medicinske forsøg og andre gebyrer i forbindelse med præ-og postoperativ pleje .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------