Position: hotel888 > kræft >

brystimplantater & fibromyalgi

   For fibromyalgi patienter kan selv tanken om at have brystimplantater være smertefuldt . Fibromyalgi er karakteriseret med udbredt smerte i hele kroppen og en øget mængde af smerte receptorer, der er alt for følsom . Det betyder , at fibromyalgi ramte er i konstant smerte . Eventuelt tilsat fysisk eller psykisk stress øger kun intensiteten . ( Se Referencer 1)

Fibromyalgi Spørgsmål


Mens alle med fibromyalgi har smerter , kan placeringen af smertefølsomhed varierer fra patient til patient . Ifølge den Fibrocenter , en hjemmeside, hvor folk kan lære om fibromyalgi , kan smerten være i forskellige områder på samme tid , eller det kan bevæge sig rundt og skifte fra dag til dag . Nogle mennesker kan have en større ubehag i brystet , arme og ryg . Andre kan opleve de mest smerter i hofter , ben og fødder . Beskæftiger sig med brystforstørrelse kan være yderst vanskeligt for en fibromyalgi patient , der allerede har skarpe eller udstrålende smerter i brystet inden operationen .

kirurgisk indgreb


Brystforstørrelse er en kirurgisk procedure , men selv den simpleste kirurgi er en prøvelse for fibromyalgi patienter . Anæstesi alene kan forlade dem følelsen udmattet i flere dage . American Society for Aesthetic Plastic Surgery rapporter om, at saltvand implantater kræve en mindre snit end silikone gel implantater . Dog kan ethvert snit resultere i intense smerte for fibromyalgi patienter , fordi der ifølge Mayo Clinic ", hjernen og rygmarven proces smerte signaler forskelligt , og de reagerer mere kraftigt på berøring og tryk, med en øget følsomhed over for smerte . " Og selv hvis kirurgen beslutter at placere implantater oven på musklen i stedet for under den , kunne vægten af implantater mod huden blive mere smertefuldt end at lave en dybere Indsnit og lade musklen støtte implantatet . Der er ingen måde at forudsige , hvordan det endelige resultat vil føle for en person med denne tilstand .

Recovery


Det er vigtigt at komme op og flytte rundt og de fleste patienter kan normalt gå tilbage til arbejdet inden for et par dage brystforstørrelse , alt bedring finder en måned eller to .

Fibromyalgi syge vil ikke være i stand til at gå tilbage til arbejdet så hurtigt , fordi deres krop tager længere tid at komme over kirurgi . I den første uge eller deromkring , vil brystet område være følsom og øm , med mulig tæthed og kløe . Hævelse og blå mærker er også almindelige .

Da smerterne er allerede til stede for mennesker med fibromyalgi , vil niveauet af smerte intensivere og holder længere . Hævelse kan forårsage smerte for dem , at andre kun kan føle som ubehag , og de vil blive øm i en længere periode .

Komplikationer

Selv for folk uden fibromyalgi , smerter i brysterne og hårdhed kan være bivirkninger , der aldrig gå væk . Desuden kan der være problemer med brystvorten området følelse følelsesløs . Fibromyalgi patienter kan opleve smerte , selv før operation i en sådan grad , at det føles som om deres bryster bliver revet . Dybere smerte ville være vanskeligt for dem at tolerere .

arvæv , der udvikler omkring implantatet kunne også tilføje ubehag . Endnu større komplikationer og smerter kan opstå , når den vokser på en sådan måde, at det klemmer for hårdt på implantatet , og kirurgi til at reparere problemet måske ikke være effektiv. Dette kan resultere i bryster , der ser hårdt og rundt. Der er også mulighed for infektion eller implantatet sprænges , især når de rejser en mammografi .

Udvikling Fibromyalgi efter Brystimplantater

Nogle kvinder har udviklet fibromyalgi efter at have brystimplantater brud . En undersøgelse fra 2001 udført af den amerikanske Food and Drug Administration involverer 344 kvinder med silikone gel implantater fandt , at sandsynligheden for at dette sker var 2,8 gange større , hvis gelen havde lækket udenfor indkapsle arvæv . Imidlertid kunne undersøgelsen ikke skelner kvinder, som udviklede fibromyalgi før implantatkirurgi fra dem , der udviklede det senere .

smertebehandling og andre problemer

Fibromyalgi patienter har brug for særlig omsorg , uanset om brystimplantater er gjort for augmentation eller genopbygning formål . De kan tale med deres læge før operationen om smertebehandling , eller arbejde med en smerteklinik . Hjem sundhedsvæsen kan også stilles til rådighed for hjælp i løbet af restitutionsperioden. De hjælpere kan give bade , fysioterapi , hjælp med husligt arbejde og endda køre ærinder , hvis nødvendigt. Plus en sygeplejerske kan yde i hjemmet lægeundersøgelser . Eller , hvis det er en overkommelig pris , kan de frigives til en godkendt nyttiggørelsesanlægget eller hotel eller spa , hvor licenseret sundhedspleje folk kan overvåge deres genopretning døgnet rundt , og brug derefter hjem sundhedspleje , når de er frigivet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------