Position: hotel888 > kræft >

fedtsugning beskrivelse

   Fedtsugning er en kirurgisk indgreb for at fjerne fedt fra under huden ved hjælp af et hult rør kendt som en kanyle og et vakuum . Fedtsugning er ikke designet til dramatisk vægttab , i stedet bliver det fjerne fedt , der har varet ved til trods diæt og motion . Ideel fedtsugning kandidater er aktive , sunde og tæt på deres idealvægt

Typer


Generelt en fedtsugning indebærer indsprøjtning det område, der bliver behandlet med tumescent væske , som er en saltvandsopløsning , der indeholder lokalbedøvelse , at bedøve området og reducere traumer . Små indsnit er lavet på huden og en kanyle indsættes for at fjerne fedt . Fedtsugning kan foretages ved hjælp af forskellige teknikker . Tumescent fedtsugning indebærer anvendelse af en håndbog kanyle , at lægen bevæger hånden . Ultralyd Assisted Fedtsugning ( UAL ) bruger kanylen at administrere ultralyd energi og varme på fedtet , før du fjerner den . Power Assisted Fedtsugning ( PAL ) bruger motordrevne kanyle , hvilket gør processen lettere for kirurgen og mindre traumatisk for patienten krop . Nyere teknikker, der anvender teknologier som laser har også vist sig .

tumescent Fedtsugning


Under en tumescent fedtsugning , er det tumescent væsken sprøjtes ind i området , der behandles , er små snit og en kanyle indsættes . En vakuum maskine er forbundet til kanylen , som kirurgen bevæger sig frem og tilbage under huden for at fjerne fedt . Denne teknik er generelt anses for at være den sikreste og mest effektive fedtsugning teknik .

Ultrasonic Assisted Fedtsugning ( UAL )


I en UAL , en læge sprøjter tumescent væske ind i området , der behandles . En generator producerer højfrekvente lydbølger og sender det til kanylen . Når kanylen rører fedtceller , de bliver flydende og støvsuges ud . UAL kan behandle tættere fedtdepoter og fjerne mere fedt per session . Det giver også mere præcision og strammer huden . UAL er normalt bruges til at fjerne fedt i hård -to-treat områder udover tumescent fedtsugning .

Power Assisted fedtsugning

Den kanyle , der anvendes i PAL er drevet af en elmotor . I denne procedure , er tumescent væske sprøjtes , så den særlige kanyle bruges til at fjerne fedt. PAL giver lægen til at gøre mere præcise bevægelser og målrette specifikke områder . Den særlige kanyle er også mere skånsom mod patientens krop og vil reducere restitutionstid .

Nyere teknikker

Nye teknologier i fedtsugning er blevet opfundet . Laser Liposuction er designet til at målrette mindre tilgængelige kropsdele ved hjælp af præcise lasere , der er målrettet kun fedtceller . Nogle laser fedtsugning systemer omfatter SmartLipo , LipoTherme og LipoControl , CoolLipo , ProLipo og LipoLite . En anden type fedtsugning teknik er vandstråle bistås fedtsugning , hvor en kanyle irrigates fedtcellerne anvender en lidt tryk strøm af saltvand til at løsne fedt celler og derefter huller dem ud .

Risici

Fedtsugning er en kirurgisk procedure , og bærer med sig potentielle risici og komplikationer såsom infektioner og hævelser . Rislende eller bølget hud kan også forekomme , før huden tilpasser sig kroppens nye konturer . Hvis fedtsugning udføres på begge sider af kroppen , for eksempel i begge lår , kan de ikke være symmetriske . Det område , hvor proceduren er udført , kan også opleve øget følsomhed eller følelsesløshed . Blodpropper og seroma eller en samling af væske kan forekomme . Store mængder af anæstesi kan også forårsage svimmelhed , rastløshed , sløvhed, ringen for ørerne , utydelig tale , metallisk smag i munden , følelsesløshed i læber og tunge , rysten , muskeltrækninger og kramper .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------