Position: hotel888 > kræft >

fedtsugning og ødem

   Når man overvejer fedtsugning , en sikker proces , men stadig en kirurgisk procedure , skal du overveje flere komplikationer . En af disse komplikationer er ødem . Ødem er en hævelse , der forårsages af kroppen bevarer væsker . At have ødem efter fedtsugning er ret almindeligt , og nogle læger hævder, at det simpelthen er en del af kroppens naturlige helingsproces.

.

Varighed


Varigheden , at du vil opleve fedtsugning efter virkninger vil variere , men mange mennesker oplever ødemer på de steder der blev behandlet med fedtsugning for omkring fire til seks uger efter deres operationer. Generelt , lige efter fedtsugning operation vil du ikke mærke nogen tegn på hævelser . Efterhånden som din krop begynder helingsprocessen et par dage efter operationen , vil ødem begynde . Ødem er midlertidig . Vil du begynde langsomt at se de dramatiske resultater, du så dig havde opnået på dagen for operationen , som det organ, afløb væk inflammatoriske væske .

Kloakering


Mange kirurger reducere ødem og hævelse i fedtsugning ved ikke at lukke indsnit . Snit i plastikkirurgi står åbne , så blod- farvet lokalanæstetikum kan løbe ud af kroppen . Hvis patienten fik sting , den ødem og hævelse ville være meget større . Hvis det incisionssted blev syet , ville det resultere i en masse hævelse-inducerende væske bliver fanget under huden . På grund af den åbne snit metode , er absorberende puder bæres på kroppen efter operationen.

mave fedtsugning


Varigheden og sværhedsgraden af ødem vil afhænge af, hvor du blevet opereret . Den abdominale område er det mest populære sted at have fedtsugning gjort . Du både skal være opmærksom på, at ødem er især almindelig efter abdominal fedtsugning , og at symptomerne på ødem vil sandsynligvis blive af længere varighed som det indsnit tager længere tid at løbe ud. Hvis din fedtsugning var mave , kan det tage op til tre til fire måneder for at hævelsen til at gå ned igen . Mindre opgaver , der involverer frem bøjning , såsom at binde dine sko , kan præsentere en udfordring for en kort stund .

Advarsel

Tilfælde af lungeødem i løbet af nogle typer af fedtsugning er forårsaget i fortiden af for meget væske i kroppen . Lungeødem er en tilstand, hvor lungen sække fyldt med væske gør det svært for patienten at ånde . Lungeødem under fedtsugning er forårsaget når overdreven væsker sættes ind i kroppen .

Fordele

Ødem gør ikke ondt . Fedtsugning patienter i almindelighed , er ikke fastsat nogen receptpligtige smertestillende medicin . Fedtsugning er en sikker procedure , og medmindre patienten forsøger at have for meget fedtsugning gjort på dem på én dag, eventuelle negative virkninger af fedtsugning vil i almindelighed være midlertidig . Generelt, at de resultater, du så på den første dag efter din operation vil være, hvor er er efter ødem går ned .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------