Position: hotel888 > kræft >

forskelle mellem laser & LASIK øjenkirurgi

   LASIK øjenkirurgi er den mest almindelige form for korrigerende øjenoperationer og en type af laser øje kirurgi . Pr. 2008 havde mere end 12 millioner patienter gennemgået LASIK i USA , siden det blev godkendt i 1995 , ifølge New York Times . Den overordnede komplikation er lav , med numre der spænder fra mindre end 1 procent til 5 procent , afhængigt af kilden . FDA iværksat en undersøgelse af disse komplikationer i 2008 .

Laser øjenoperation


Laser øje kirurgi er en operation , der bruger lasere på øjnene . Først indført i 1950'erne , har korrigerende laser øje kirurgi er blevet billigere og mere almindelige i løbet af året på grund af fremskridt inden for teknologi og teknisk know -how af læger til at udføre det .

LASIK øjenoperation


LASIK operation er en type laser øje kirurgi . Det er unikt pga. hvordan de lasere anvendes til at udføre opgaven på fastsættelsen af øjet . Laseren første skærer en tynd flap fra øjet og former væv i øjet under det at korrigere patientens vision . Endelig er flappen lægges tilbage på øjet til at hjælpe øjet heler hurtigere . LASIK er i høj kurs , fordi det er næsten smertefri . Der har dog været et par sjældne tilfælde, hvor LASIK faktisk skader øjet mere .

Andre Typer af Laser Eye Surgery


Desuden LASIK , andre former for laser øje kirurgi omfatter Lasek ( en procedure , hvor et tyndt lag af øjenvæv er fjernet , omformet , og placeret tilbage på øjet ) , PRK ( hvor et tyndt lag af øjet væv fjernes ved en laser helt at lade øjet heler ) og Refractive Lens Exchange ( hvor en person naturlige linse er fjernet , og erstattet af en silicium udskiftning linse ) .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------