Position: hotel888 > kræft >

hvad er eksenteration i øjet ?

   Eksenteration , enucleation og udtagning er de tre vigtigste kirurgiske strategier , der anvendes til behandling af alvorlige medicinske øjenproblemer . Af disse tre , er eksenteration den mest radikale løsning : Det er fjernelse af alle i øjet , de tilknyttede muskel strukturer , og lejlighedsvis en del af orbital ben ( knoglen omkring øjenhulen ) . Eksenteration anvendes til avancerede former for okulær cancer , når andre metoder til kræftbehandling har undladt

Kirurgisk Programmer


I almindelighed er eksenteration ansat som den eneste mulighed for at behandle store tumorer findes i og omkring øjenhulen , på øjenlåget eller øjeæble , i synsnerven , eller på nethinden . Eksenteration i øjet er typisk den eneste mulighed for at helt udrydde en okulær , cystisk eller bihuler kræft og samtidig forhindre gentagelse efter andre metoder er mislykkedes .

eksenteration som behandling


Grundig undersøgelser ved hjælp af CT- scanninger og ultralyd , der anvendes at fastlægge den formodede effekt af eksenteration . Ifølge en indisk medicinsk undersøgelse af øjet eksenteration opslået på PubMed. org , " de fleste . . . blev udført i forbindelse med oversete okulær maligne læsioner . " Det betyder , at tidligere lægelig rådgivning og behandling kunne have gjort eksenteration unødvendig .

Kirurgisk Effects


En række potentielle problemer med eksenteration kirurgi . Fremmest og forbundet med proceduren , er den komplette og permanent tab af synet på den fjernede øjet . Den udløsende metoder kræver en højt kvalificeret kirurg til at styre og manipulere de mange muskulære strukturer i øjenhulen . Derudover bakterielle og virusinfektioner er en stor risiko efter operationen .

postoperative komplikationer

En række af post-operative komplikationer kan forekomme . Selvom yderligere tumor vækst er som regel ganske sjældent, kan cyster form i og omkring øjenhulen . Post-operative smerter forvaltning er vigtigt at sikre en korrekt healing og patient komfort . Langsigtet smerte er den mest udbredte problem er opstået efter operationen , typisk i form af øre problemer , bihulebetændelse og smerter omkring øjenhulen .

Long-Term Management

Kosmetiske opmærksomhed er ofte nødvendigt for patientens velbefindende . Umiddelbart efter operation , kan patienter vælge at bære en klap for øjet at maskere det kirurgiske sår . Et udvalg af proteser-typisk montering i øjenhulen-kan monteres og slidt efter en operation, efter moderat healing . Proteser kan også være forankret til patientens ansigts ben, men først efter fuldstændig postoperativ opheling har fundet sted .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------