Position: hotel888 > kræft >

hvad er lap - band kirurgi ?

   Ifølge Mayo Clinic , som i 202C tredjedel af alle voksne i USA betragtes som overvægtige . Fedme er defineret som havende et BMI (body mass index ) på 30 eller derover . Ud over kost-og livsstilsændringer , kan det lap- bandet kirurgisk procedure frembyder en forholdsvis hurtig løsning for dem med et BMI på 35 eller højere ved at begrænse hvor meget mad der kan indtages på et møde

Du skal bruge: .
Bouillon .
Frugtsaft.
Skummetmælk .
Sukker-fri popsicles .
Ærter .
Mosede kartofler .
Purerede kylling og fisk .
Solid fisk .
Hakket kalkun .

Navn


Det fulde navn på skødet -band procedure er laparoskopisk justerbar gastrisk banding ( LAGB ) .

Laparoskopi


Proceduren starter med en laparoskopi , hvor kirurger foretage cirka seks små indsnit , så de kan indsætte et kamera og nogle nødvendige redskaber til at afslutte proceduren .

Lap Band


Den skødet båndet er en oppustelig band , der får strammet rundt om maven , der skilles i to poser . Den øverste halvdel af maven kan håndtere kun en begrænset mængde mad , og der er en lille åbning i bandet , der bremser mad fra den øverste halvdel , der rejser til den nederste halvdel .

Fordele

Efter operationen , patienter har en mindre del af maven , der er i stand til at håndtere fødevarer , og derfor føler fyldigere efter at have spist mindre mængder af mad , med vægttab til følge.

Advarsler

The Mayo Clinic advarer skødet band kirurgi kan potentielt have alvorlige komplikationer , herunder infektion , blodpropper , lungebetændelse og galdesten . Den procedure vil også blive ineffektiv , hvis adfærdsændringer-at spise mindre , dyrker mere motion-ikke iværksættes efter operationen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------