Position: hotel888 > kræft >

hvad man kan forvente efter en adenoidectomy

   En adenoidectomy er kirurgisk fjernelse af adenoid kirtler og er normalt udføres , når mandlerne er fjernet . De polypper er placeret i din hals , mellem dine luftveje og bagsiden af din hals . Adenoidectomy udføres oftest på børn , når de polypper er hævede og hæmme vejrtrækning . For så vidt angår kirurgi går , er en tonsillektomi og adenoid fjernelse betragtes som mindre , med en samlet tilbagebetaling på ca to uger .

Short Hospitalsophold


Forældre til børn , der har deres polypper fjernet , kan forvente at tage deres unge hjem hurtigt efter operationen . De fleste mennesker, der har adenoidectomies ikke behøver at tilbringe natten på hospitalet, og kan gå hjem samme dag som proceduren. Umiddelbart efter operationen , vil patienten blive truffet for at inddrivelse , indtil han vågner op fra bedøvelsen . Efter nogle rutinemæssige overvågning af vitale tegn og evnen til at synke , er de fleste mennesker klar til at gå hjem .

Kvalme


pædiatrisk ENT Associates af Minneapolis og St. Paul rapporterer, at folk, der har haft polypper fjernet , kan forvente nogle gastrointestinale nød umiddelbart efter operationen , herunder kvalme og opkastning i de to første dage efter operationen , kvalme er ofte en reaktion på anæstesi

Ondt i halsen


En halsbetændelse . er kendetegnende symptom på at have en adenoidectomy . Patientens hals og nakke kan være ømme i flere dage efter indgrebet .

Feber

Den eftervirkningerne af en adenoidectomy kan omfatte en feber . Dette symptom er forventeligt og generelt intet at bekymre sig om , ifølge Pediatric Associates , medmindre feber ikke kan kontrolleres med medicin og er ledsaget af kulderystelser , kramper eller andre tegn på infektion eller andre alvorlige komplikationer .

Forebyggelsesfonden

Dit barn kan komme hjem fra en adenoidectomy med antibiotika . Medicin af denne art er givet som en forebyggende foranstaltning for at beskytte halsen fra nasal sekreter , der kan forårsage infektioner . Din læge kan også ordinere eller anbefale en smertestillende .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------