Position: hotel888 > kræft >

hvor lang tid tager det at fordøje mad til en gastric bypass patient ?

   Gastric bypass er et vægttab kirurgi , som ændrer fordøjelsessystemet ved at oprette en mindre mave, der besidder mindre mad og væske end en normal mave . Længden af tid for fordøjelsen at forekomme efter operationen varierer med typen og mængden af spist mad , og sundheden for den nydannede maven . Ifølge Mayo Clinic , der fastholdt en ændret, sund kost er afgørende for korrekt fordøjelse efter gastrisk bypass

Mave Størrelse


Gastric . bypass skaber en ny mave på størrelse med en valnød . Pre-operation , maven er på størrelse med en knytnæve . Patienter, der har gennemgået denne operation få rådgivning om hensigtsmæssige postoperative kost og hvordan man implementerer nye spisevaner i hverdagen . Gastric bypass fordøjelse evne og komfort er påvirket af , hvor tæt denne diæt er fulgt.

Digestive Tidsramme


Hvor lang tid det tager at fordøje maden efter gastrisk bypass afhænger af, hvad slags kost personen følger , og om eventuelle komplikationer for kirurgi fandt sted. En patient kan opleve gastroparese ( langsom fordøjelse ), hvis vagus nerve i maven blev beskadiget under operationen. Dette medfører mad og væske til bevæge sig langsomt gennem maven og fordøjelseskanalen , ofte forårsager oppustethed , kvalme og mave spasmer . Derudover kan spise fødevarer med højt indhold af sukker og fedt resulterer i unormalt hurtige fordøjelse , hvilket fører til diarré , kramper og opkastning .

Kost


Patienterne er begrænset fra at spise fast føde i ni til 11 uger efter gastrisk bypass-operation med henblik på at give den nye maven til at helbrede og forberede indførelsen af fast føde . Derefter kan fast føde indføres en par på et tidspunkt , og skal tygges i sammenhæng papirmasse , før de sluges for at hjælpe dem med at fordøje ordentligt . Store madrester kan tilstoppe og langsom fordøjelse .

Væsker

Vand spiller en integrerende rolle i sund fordøjelse , men en person , der har haft en gastric bypass , skal ændre den måde, hun tager væsker . Væsker bør nippede hele dagen og ikke taget med måltiderne , da maven kan fylde for meget for let . Dog drikker 48 til 64 ounces væske om dagen er optimal for god hydrering og at støtte i fordøjelsen tid og komfort .

Advarsel

Manglende holde sig til en ordentlig kost gastrisk bypass kan føre til ekstrem fordøjelsessystemet ubehag . For eksempel , dumping syndrom , eller den handling af fødevarer passerer for hurtigt gennem maven , kan forekomme hvis fedtholdige og sukkerholdige fødevarer indtages for ofte eller i store mængder . University of Rochester Medical Center anbefaler at man undgår brød , rødt kød , mælkeprodukter , pasta og fedtholdige fødevarer som en del af en sund gastrisk bypass kost og tilskynder til en høj- protein , lav-fedt og med lavt sukkerindhold kost for mere komfortabel fordøjelsen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------