Position: hotel888 > kræft >

hvordan lap - band kirurgi arbejde ?

  

Fysisk kvalifikationer


For at kvalificere sig til LAP-Band kirurgi , patienten skal være det mindst 100 pounds eller mere overvægtige . Hvis hans body mass index er mindre end 40 , skal han også mødes med andre sundhedsmæssige kriterier krav, såsom forhøjet blodtryk , højt kolesteroltal , overaktiv skjoldbruskkirtel og diabetes . Det er vigtigt at overveje , at en borger ikke kan basere deres kvalifikationer inden for kirurgien ud af deres BMI alene . BMI er en beregning , som skal foretages i sammenhæng med din læge . For dem med en stor knogle struktur eller dem, der har en stor mængde af muskelmasse, kan deres BMI være høje-det betyder ikke, de ville på nogen måde kvalificere sig til Lap-Band eller enhver anden form for gastrisk kirurgi . Flere kriterier , at de fleste læger kræver er , at patienten har forsøgt andre muligheder for at tabe sig og mislykkedes. Dette kunne være gennem ordineres kost piller og flere motion forsøg . De tilføjede kriterier sørg for patienten er at gøre en sund beslutning, og at deres forsikringsselskab vil dække omkostninger , hvis operationen er relateret til en medicinsk helbredstilstand .

Procedure


LAP-Band er en justerbar silikone gastric banding system , som bistår overvægtige patienter med at tabe sig ved at kontrollere mængden af fødeindtagelse . Operationen indebærer en kvalificeret læge gør et snit i maven via en laparoskopi . Dette er en lille kirurgisk teknik , der er minimalt invasiv. Kirurgen lokaliserer den øverste del af maven gennem laparoskop , der indeholder et lille kamera for enden . Kirurgen derefter placerer gastric banding apparat omkring maven område . Enheden er sammensnøret og fastspændt tæt til blokere en stor mængde af mad og væskeindtag . Resultatet er en langsommere , mere overskueligt fødeindtag proces , der resulterer i at spise mindre og i sidste ende at tabe sig. LAP-Band system er tilsluttet en saltholdig fyldt rør og havn , som gør det muligt for kirurgen at justere enheden efter behov . Hele kirurgi generelt tager kun omkring en time at gennemføre.

Resultater


Efter operationen , er det vigtigt at følge kirurgens råd til en ordentlig opsving . Patienten bør være i stand til at vende hjem den dag, eller dagen efter operationen . Tunge løft og over-anstrengelse er forbudt i den første uge . For de første par uger, vil en flydende diæt generelt anbefales. Dette vil gøre det muligt for LAP-Band at bosætte sig i stedet og give patienten tid til at vænne sig til enheden. En vitamintilskud er stærkt anbefales til de første tre måneder , eller indtil patienten kan begynde at spise fast føde igen . Kirurgen vil gerne patienten at udøve daglig for at hjælpe tone muskler og fremme vægttab . Patienten kan også være nødvendigt at besøge kirurg til at få deres LAP-Band justeret via havnen . Det er typisk fordi patienten enten ikke spiser nok eller spiser for meget .

Der er risiko for infektion under og efter LAP-Band kirurgi . Slip af bandet , blokering , forstørret mave pose , saltvand lækage , indre blødninger og gastrointestinale problemer er mulige komplikationer , der kan opstå af denne type kirurgi .

vigtigt , de fleste patienter mister op til 60 procent af deres kropsvægt i de første to år efter operationen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------