Position: hotel888 > kræft >

hvordan man kan finde de bedste plastikkirurger

   Mennesker vælger at få sig af en plastikkirurg af flere grunde . Nogle mennesker har deformiteter fra tidligere traumer eller grimme ar fra tidligere operationer . Andre søger at kosmetisk forbedre særligt organ funktioner . Uanset årsagen til at søge en plastikkirurg , er det vigtigt at finde en velkvalificeret kirurg du føler dig tryg med . At finde en god plastikkirurg er som regel lettere i store byer, hvor der er flere plastikkirurger at vælge imellem

Du skal bruge:
Computer .
Telefonbog .
Avis .
Telefonen.


1 .
Definer den type plastik kirurgi , du har brug for eller ønsker . Ifølge bogen " Surgery " af Josef Fischer , er kirurger nu mere og mere specialiseret. Nogle plastikkirurger kun arbejder på i ansigtet , mens andre arbejder på andre dele af kroppen . Den bedste plastikkirurg for dig , vil afhænge af en operation , du har brug for.
2 .
Udarbejde en liste over lokale plastikkirurger . Kirurger kan findes i lokale telefonbøger , aviser programoversigter og netsteder . Disse lister vil undertiden angive en plastikkirurg 's speciale . Et særligt godt ressource er American Society of Plastic Surgeons hjemmeside . For en kirurg for at blive medlem af foreningen , skal han opfylde en række strenge kvalifikationer . De skal være certificeret af det amerikanske bestyrelsen for Plastikkirurgi , har mindst seks års kirurgisk erfaring og opererer i akkrediterede kirurgiske faciliteter .

3 .
Spørg om kirurgens kvalifikationer . Oplysninger om hendes uddannelse og erfaring kan findes på websteder , der giver lægen oversigter . Du kan også få disse oplysninger ved at ringe til kontorer af læger på din liste. Spørg om kirurgens medicinske skole , bopæl og samvær uddannelse . Ifølge Jean Loftus ' bog " The Smart Woman 's Guide to Plastic Surgery , " en velkvalificeret plastik kirurg vil have afsluttet enten en plastikkirurgi ophold eller en dedikeret plastikkirurgi fællesskab .
4 .

Check internetfora . De fleste store byer har lokale Internet blogs og diskussionsfora , hvor patienter diskutere erfaringer med plastikkirurger . Brug disse oplysninger til at opdage klager eller ros tidligere patienter kan få for specifikke kirurger . Oplysningerne kan også give nærmere oplysninger om de særlige kirurgens specialitet , som mange kirurger har stor erfaring med en type procedure , men ikke en anden .
5 .

drøfte mulighederne med venner og bekendte . Plastikkirurgi er blevet meget almindeligt , og folk du kender måske har gennemgået procedurer . Tal med venner for at få indsigt om deres erfaringer med særlige kirurger .
6 .
Spørg om kirurgens tilgængelighed . Den bedste plastikkirurger udfylde deres skemaer måneder i forvejen , så hvis en kirurg kan du se det næste døgn kan der være en grund til, at deres tidsplan er lys . Dog kan en plastikkirurg , der er for travlt ikke være modtagelig for alle hendes patienter behov . Ifølge Loftus , op til to måneder er en rimelig mængde tid til at vente på en aftale med en plastikkirurg .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------