Position: hotel888 > kræft >

hvordan man kan leve godt efter vægttab kirurgi

   Mere end 72 millioner mennesker i USA er overvægtige , ifølge Dr. Neil Hutcher of Consumer Guide til fedmekirurgi . Flere mennesker, der lider af fedme henvender sig til vægttab kirurgi . Det kan hjælpe dem med livstruende sygdomme som diabetes , sammen med et body mass index , eller BMI , over 40 eller derover , til at miste overskydende pounds og få healthy. This kirurgi , er imidlertid ikke en mirakelkur , og når de fuldstændige , skal patienterne lave permanente ændringer i livsstil for at opretholde deres nyfundne helbred og vægttab .
1 .
tilpasse sig til nye spisevaner . Vægttab kirurgi ikke blot reducerer størrelsen af maven , men også ændrer funktion i maven . Af denne grund , begge ændringer umiddelbart efter operationen og for den resterende del af en patients liv , er nødvendige.
I de første par uger efter operationen , er patienter placeret på en diæt , der begynder med væsker og langsomt skrider op til faste stoffer . Det foregår typisk over en periode på omkring 12 uger. Formålet er at give den nye , mindre mave tid til at tilpasse til fødevarer og processen med fordøjelsen . Der er typisk fire faser i løbet af denne tid : væsker , pureret mad , blød og faste stoffer . Når hver fase er veltolereret , at patienten går videre til den næste .
Målet er at indarbejde en stor mængde af protein, da dette hjælpemidler i genopbygningen af celler og muskler . Spise små måltider ofte gennem dagen er også anbefalet , hvilket hjælper med at forhindre diarré og kvalme . Disse mål er fortsat den samme, selv efter de fire faser er afsluttet .
2 .
Lav udøve en vital del af din daglige rutine . De første 2-3 uger efter operationen bør være fokuseret på hvile og genopretning, selv om lyset gang kan begynde , så snart den følgende dag . Med succes holde vægten off , patienterne har brug for at følge operation med en aerobe motion rutine .
Low- effekt aerobe øvelser efter healing er den bedste måde at fortsætte . De Bariatric og metaboliske Institut for Cleveland Clinic , at øvelse vil ikke kun hjælpe vægttab patienter føler sig energisk , men øge deres følelse af velvære også . Klinikken anbefaler at tale med din kirurg ved fastsættelsen af bedste form for motion for dig, men sørg for at det er noget, du nyder , hvilket sikrer at du vil holde sig til det og fortsætte med at tabe sig og nå dine sundhedsmæssige mål

. 3 .
Overvej anden form for stresshåndtering , især hvis fedme kan tilskrives trøste spise . Mens operationen hjælper patienterne tabe , betyder det ikke helbrede den psykologiske årsager bag vægtøgning . Mange stresshåndtering muligheder eksisterer der ikke kræver medicin eller narkotika . Nogle eksempler omfatter massage terapi , dyb vejrtrækning øvelser , meditation , yoga og akupunktur . Støttegrupper er en anden god ide , især en specielt for dem, der har undergået vægttab kirurgi .
4 .
Adresse eventuelle følelsesmæssige problemer, der kan ligge bag fedme . Nogle bariatric kirurger anbefaler , at der før under vægttab kirurgi , patienter deltage psykoterapi til at hjælpe dem med at håndtere de ændringer operationen vil bringe. Psykoterapi hjælper med at forberede patienterne mentalt og følelsesmæssigt for permanente ændringer , der forventes af dem , når operationen er afsluttet , hvilket øger deres chancer for succes .
Psykoterapi er nyttigt efter operationen så godt. Dårlige vaner erhvervet gennem et helt liv er ikke let brydes , især når følelserne køre dem . For at sikre succes , fortsætter mødet med en psykoterapeut , indtil du har det følelsesmæssige styrke til at bære dig igennem.
5 .

Hold alle aftaler med overvægtige kirurg . Opfølgning aftaler er afgørende for succes på lang sigt efter vægttab kirurgi . Ikke alene kirurgen er nødvendigt at kontrollere for eventuelle ernæringsmæssige mangler og sikre optimal sundhed af sin patient , men afhængig af den udfyldte type operation , kan tilpasses skal gøres til enten at øge eller mindske mængden af vægt en patient er ved at miste .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------