Position: hotel888 > kræft >

kobber bromid laser for strækmærker

   Strækmærker er mest almindeligt hos kvinder , der har født , men hurtig vækst og vægtøgning kan også årsager , hvilket betyder, at der er nogen der er modtagelige for disse mærker på huden . Der er en række behandlinger til at reducere forekomsten af strækmærker , kobber bromid lasere er en af disse behandlinger

strækmærker


Strækmærker , eller striae , er bands , linjer eller mærker på huden , der vises som et resultat af stretching forårsaget af graviditeten , vækst ryk, eller hurtig vægt gevinst . Strækmærker er mest almindelige på brysterne , hofter , lår , balder , mave og sider . Strækmærker begynder som rød , blank strækninger af huden , der falmer med tiden at blive blege og ar -agtigt.

Laser Therapy


Laser terapi er en forholdsvis ny behandling for hudproblemer såsom ar og strækmærker . I de fleste laser-behandlinger et lavt niveau laser bruges til at målrette celler og " brast " dem . I nogle tilfælde fremkalder den helbredende proces, som kan bidrage til at fjerne hud pletter . Kobber bromid lasere er en type af pulserende farvestof laser .

Kobber Bromid Laser


En kobber bromid laser udsender to forskellige frekvenser af laser , kaldet gul og grøn . Den gule laser udsender varme , der absorberes af blodlegemer . Dette ødelægger blodceller , hvilket gør rødme i huden fade . Den gule laser er mest effektiv mod små , synlige blodkar og muldvarpe . Den grønne laser meste påvirker melanin , eller hudpigmentering celler . Det er mest affektive imod misfarvet ar . Når det bruges sammen lasere kan reducere forekomsten af strækmærker .

Recovery

Det behandlede hudområde vil svulme efter indgrebet og kan se lyserødt til et par måneder . Køling bandager og steroid salve kan hjælpe med healing , men den behandlede hud kan skalle og skorpe lidt . Det er vigtigt ikke at udsætte det behandlede område for sollys i mindst en måned efter at have gennemgået proceduren .

Overvejelser

Som med alle operationer , bør du konsultere din læge, inden der træffes nogen beslutninger. Hertil kommer , ofte sygesikring dækker ikke procedurer gjort for kosmetiske årsager . Af denne grund er det vigtigt at tale med dit forsikringsselskab, før der kunne tilstås enhver kosmetisk kirurgi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------