Position: hotel888 > kræft >

komplikationer af lap- band

   Den Lap-Band procedure er blevet meget populær blandt dem, der er overvægtige og har brug for hjælp tabe sig. Denne procedure indebærer at reducere størrelsen på maven ved banding en sektion til at danne en pose . Bandet kan justeres med saltvand for at øge eller mindske vægttab på patienten. Mens de Lap-Band er en succes for mange patienter , proceduren er ikke uden risici og mulige komplikationer . Kendskab til mulige komplikationer til Lap-Band før , at proceduren gøres bør være en vigtig del af beslutningsprocessen for enhver Lap-Band kirurgi kandidater .

Band Lækage


Band udsivning er en mulig komplikation . Selvom operationen er generelt vellykket , i nogle tilfælde bandet starter utætte , hvilket kan kræve en anden operation , der kan kræve mere tid på hospitalet og mere restitutionstid . Med band lækage , vil vægttab være vanskeligere , og i nogle tilfælde maveindhold kan ende op uden for maven , forårsager en potentiel infektion i bughulen .

Refluks eller opkastning


Refluks og opkastning er almindelige komplikationer til Lap-Band procedure . Fordi du er ved at ændre anatomi mave-tarmsystemet , disse komplikationer er almindelige hos patienter i alle aldre og alle kroppens størrelser . De refluks og opkastning kan bare vare et døgn eller to , eller kan vare uger eller endda måneder .

Erosion af Band i maven


Selvom dette er en sjælden begivenhed , er det muligt for Lap-Band til faktisk erodere ind i maven . I dette tilfælde , kan en yderligere operation være nødvendig for at fjerne bandet eller erstatte det . Under bandet i maven kan give ubehag og endda stærke smerter .

Dehydrering

Patienter risikerer at blive alvorligt dehydreret . Fordi der er en ændring i hele systemet , kroppen kan ikke indse det skal væsker , så måske enkelte ikke drikke nok . Hertil kommer , hvis der er nogen opkastninger dehydrering er endnu mere sandsynlig. Det er vigtigt at få og erstatte alle væsker .

Ingen Vægttab

Den Lap-Band procedure har til formål at hjælpe med vægttab , men det er ikke en garanti for , at en patient vil tabe sig. Den Lap-Band procedure er ikke en magisk vægttab pille , så der er mulighed for, at en patient måske mister meget lidt eller slet ingen vægt .

Blokering af mave Outlet

I sjældne tilfælde mave udløb rent faktisk vil bliver blokeret efter Lap-Band procedure . Blokeringen kan være et resultat af bandets skred eller endog hævelse rundt i området . Dette er ofte noget, som vil kræve en anden operation for at rette problemet og vil ikke rette sig selv .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------