Position: hotel888 > kræft >

kosmetisk øjenfarve kirurgi

   Husk , at scene i Troldmanden fra Oz , da Dorothy , efter at have håret krøllede og hendes læber malet , udbryder : " Kan du selv farve mine øjne til at matche min kjole ? " Nå , denne idé er nu ikke bare en drømmeagtig procedure i den gamle morsomme land Oz , men en egentlig patenteret operation , der i øjeblikket udføres af kun én klinik . Ny farve Iris , der ligger i Panama

NewColorIris


NewColorIris er en patenteret kirurgisk implantat , som giver patienterne mulighed for at ændre deres naturlige øjenfarve . Implantatet , udviklet af Dr. Delary Kahn , er i øjeblikket anvendes i kosmetiske øjenfarve operationer i Panama City , Panama , under ledelse af Kahn .

Dr. Delary Alberto Kahn


Kahn har 15 års erfaring i okulær kirurgi til reparation af glaukom , grå stær , hornhinde og senere , i forbindelse med okulære implantat kirurgi . Dr. Kahn har arbejdet på medicinske forskningscentre i Stanford , Californien og München , Tyskland . Han har praktiseret på Centro Medico Paitilla og Consultorios Royal Center i Panama City siden 1993 .

I 2006 modtog Kahn et patent for hans NewColorIris implantat , som kirurgisk ændrer en patients øjenfarve . Da hans patent ikke vil udløbe før 2023 , Kahn er den eneste læge, der varetager kosmetisk øjenfarve kirurgi i verden .

Procedure


NewColorIris blev udviklet for at hjælpe patienter med albinisme , som er forårsaget af mangel på pigmentering i hår , hud og øjne , samt heterochromia , en tilstand, hvor en iris er en anden farve end de øvrige . Selvfølgelig er proceduren også markedsføres som en elektiv kosmetisk kirurgi for de patienter, der ønsker at ændre deres øjenfarve . Under operationen , er membranen-lignende implantat placeret i øjet , lige over patientens iris , under aktuelt anæstesi . Den NewColorIris implantatet kommer i lys blå og lys grøn og er forfremmet til ser så naturligt, at kun en øjenlæge kan detektere sin tilstedeværelse .

Risici

Selvom reklame og fremme af NewColorIris viser, at både implantat og procedure er sikre , har andre læger miskredit den praksis , der viser, at risiciene i forbindelse med operationen omfatter glaukom , infektion og endda blindhed . På den populære tv- show , " The Doctors , "Dr. Kerry Assil talte imod operationen , siger , at de risici, bl. a. " blindhed , for startere . Formen af dette produkt , størrelsen af dette produkt , placering , at det er placeret i sidste ende vil føre til grå stær , tab af hornhinden , inflammation i øjet og en alvorlig form for grøn stær , som vil resultere i uoprettelige blindhed . "

Opfølgning

Efter operationen , patienter, der modtager NewColorIris implantatet skal forblive i centrum for mindst en uge og modtage regelmæssige check- ups til at afværge infektioner , okulær hypertension , og andre potentielle betingelser . Efter operationen , er patienter skal bruge antibiotika og øjendråber og skal modtage oftalmologi eksamener mindst hvert halve år . Ifølge den NewColorIris hjemmeside , kan implantatet fjernes , hvis det ønskes .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------