Position: hotel888 > kræft >

kosmetiske procedurer for cellulite

   Cellulite skaber klumpet eller fordybninger hud . Nogle mennesker ønsker at befri deres krop af cellulite , som måske ikke forsvinde gennem en fuldkommen kost og motion regimer . Kosmetiske procedurer kan være i stand til at hjælpe glat væk ru pletter i huden , men den amerikanske Academy of Plastic Surgeons og andre indrømme, at der er ingen garantier .

Lipodissolve


Lipodissolve går under flere navne , herunder injektion lipolyse og mesotherapy . Når en plastikkirurg udfører en lipodissolve , han indskyder en blanding af kemikalier i områder med fedt eller under huden , hvor cellulite er til stede . De kemiske løsning arbejder for at opløse væk fedtceller og efterlader huden glat og fri for cellulite . Plastikkirurger ikke bruge en standard blanding af kemikalier eller en standardprocedure for lipodissolve . FDA har ikke godkendt lipodissolve . Ifølge den amerikanske Society of Plastic Surgeons , patienter, som har gennemgået lipodissolve har rapporteret hudirritation , infektioner og selv ar efter operationen .

Roller Suge Massage


Roller sug massage indebærer en mindre invasiv metode til at mindske cellulite i en persons krop . En patient går til en salon i stedet for en plastikkirurg for proceduren . I stedet for at snit i patientens krop , bruger en salon arbejdstager to ruller med en vakuum slange placeret i midten . Da salonen arbejdstageren ruller enheden på tværs af patientens krop , er patientens hud spændt ud af enheden . Nogle mener, at enheden er med til at frigive giftstoffer i huden , mens andre siger den strækning øger ilt og blodgennemstrømning til området af kroppen med cellulite , ifølge Plastic Surgery Advisor hjemmeside .

Lasere


Også mindre invasiv end lipodissolve , plastik kirurger bruge lasere til at fjerne en persons legeme af klumpede cellulose indskud . TriActive , som er en form for laser cellulite fjernelse procedure , er blevet godkendt af FDA . Når en plastikkirurg udfører en laser cellulite fjernelse procedure , han har patienten ligge fladt ned på et bord . Kirurgen skinner laseren på områder af patientens krop , hvor cellulose indskud er synlige , smelter fedtcellerne mens opstrammende op kollagen i huden . Angiveligt , patienter føler lidt at ingen smerter efter at have gennemgået laser cellulite fjernelse . De er nødt til at vende tilbage til plastik kirurg for flere behandlinger .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------