Position: hotel888 > kræft >

lægelige oplysninger om laser resurfacing

   I deres søgen efter at genvinde udseendet af ungdommelig hud , er mange mennesker opdager laserbehandling som et middel til at reducere rynker og akne ar og forbedre udseendet af solskadet hud . Selv om laserbehandling kan ikke træde i stedet for en ansigtsløftning , kan den procedure, stramme løs hud , udjævning folder og folder . Det kan bruges i stedet for andre resurfacing procedurer , såsom dermabrasio

Lasers


Ordet " laser " er en forkortelse for " Light Amplification ved simuleret stråling . " Laseren producerer en intens lys stråle , der kan bidrage til at forbedre udseendet af rynker og ar .

gode kandidater til laser hud resurfacing er mennesker med fine linjer og rynker omkring øjnene eller munden eller på panden eller acne ar .

Sådan fungerer det


Kirurgen der administrerer behandlingen bruger en håndholdt tryllestav , der skyder koncentrerede stråler af lys ved de målrettede hudområder . På baggrund fordamper hudceller , hvilket afslører den friske hud nedenunder . Den procedure gør det muligt for kirurgen at kontrollere, hvordan dyb laseren trænger ind i huden , om sikkerhed og præcision . Ud over at udjævne fine linier, rynker og rynker , også processen kan stramme øjenlåget hud og smilerynker ved øjnene , rydde op brune pletter og ujævn hud tone , og glat " rygerens linjer " på overlæben .

Inden for en uge efter operationen , vil huden føles tør og vil skræl . Efter, at arealet er skrællet , vil nye hud form, som vil være lyserøde i starten og vil gradvist lysere .

Typer af Lasere


CO2 -laser behandler en sådan hudproblemer som hudkræft , rynker , ar , modermærker og vorter . Det bruger lys stråler til fordamping tynde lag af huden væv for at afsløre klare hud , med lidt skader på omkringliggende hud . Processen giver en lav risiko for komplikationer og ardannelse . Restitutionstid kan være op til to uger.

Erbium laser er normalt valg for patienter, der har mørk hud eller moderat rynker og ar i ansigtet , hals og hænder . Denne metode kan producere hurtigere heling --- tit bare en uge-og mindre rødme og færre bivirkninger end andre metoder .

En anden type laser resurfacing , som kaldes non-ablativ , bruger ikke varme til at fjerne huden væv. I stedet for at disse arbejder under hudoverfladen stimulerer kollagen . Resultatet er strammet huden og forbedret hudfarve plus glattede fine linjer . Patienterne kan forvente nogle bivirkninger og hurtig heling .

praktiserende

Folk er interesseret i laser resurfacing bør kigge efter en dermatologiske kirurg , der har erfaring med denne form for kirurgi . Specialisten udfører resurfacing i hans eller hendes kontor med en lokalbedøvelse anvendes på det sted, hvor proceduren , sammen med en beroligende .

Side Effects

Nogle bivirkninger såsom hævelse og rødme eller "crusting" på stedet kan forekomme , men disse kan behandles med postoperativ pleje . Lægen kan anbefale, at patienten tager et antibiotikum før og efter indgrebet for at undgå bakterielle infektioner . Der kan være nogle hævelse , der kan hjælpes med en ispose .

Huden kan føles som om det har været solskoldet , og der kan være kløe eller svie i flere dage .

efterbehandling

Den side er beskyttet med en steril forbinding i 24 timer, hvorefter patienten skal rense området flere gange om dagen og derefter anvende en salve til at forhindre skruebrækkere fra formning på stedet . De fleste behandlede områder heler inden for en til tre uger .

Patienter skal anvende en solcreme dagligt efter genopstået området heler at beskytte huden. Patienterne skal også bruge en fugtighedscreme hver dag .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------