Position: hotel888 > kræft >

lukkede rhinoplastik kirurgi

   En lukket næsekorrektion , også kendt som en endonasal næsekorrektion , er en operation , der udføres ved at gøre indsnit indersiden af næsen . Når indsnit er lavet både inden for og uden for næsen , dette kaldes en ekstern næsekorrektion . For begge operationer , er snit generelt de samme . De indsnit er lavet inde i næsen , og trods mere vanskeligt end eksterne rhinoplasties , stadig endonasal operationer giver mulighed for mange omforme muligheder

Fordele


Når få en endonasal næsekorrektion i modsætning til en ekstern næsekorrektion , der er en nedsat behov for kirurgisk dissektion . Det er også mindre sandsynligt, at spidsen af næsen har brug for ekstra støtte efter operationen . Risikoen for postoperativ ødem er mindsket , og det synlige ar elimineres som operationen udføres inde i næsehulen . Driftstid er generelt kortere end når du udfører en ekstern næsekorrektion . Med en endonasal næsekorrektion , er hævelse minimal og inddrivelse er hurtig .

Ulemper


Fordi operationen bliver udført inde i den nasale kanalen , kirurger har begrænset adgang , derfor en begrænset evne til at opnå visse ændringer . Kirurgen kan ikke se på alle områder inde i næsen . Dette er grunden til en endonasal næsekorrektion anbefales normalt til patienter , der kun anmoder subtile ændringer til næsen .

kvalifikationer


Personer med kort næser , kortere næser med munter tips eller ikke-skæve næser er kandidater til endonasal rhinoplasty kirurgi . Personer med over forventet næser ( lang tips ) , store næser med hængende ender , kan skæve næser ( ofte på grund af brækkede knogler ) og dem med store klumper på broen af deres næse ikke være en kandidat til en endonasal næsekorrektion og bør vælge den eksterne version i stedet . Kun minimal mangler , bør fastsættes med en lukket næsekorrektion .

Forberedelse

før indgrebet, aspirin og produkter indeholdende aspirin bør undgås . Disse produkter tynde blod og gøre risikoen for postoperativ blødning øges. Vitamintilskud bør tages for at fremme healing mindst en uge før operationen . Lad din kirurg vide , hvis du kommer ned med en kold før operationen , da det kan medføre komplikationer . Montering koldt komprimerer og placere dem i din fryser før operation er klogt , da det vil blive sværere at gennemføre disse opgaver efter operationen . Køb lys fødevarer . Rens ansigt både aftenen før og dagen for operation med en antibakteriel sæbe for at forhindre bakterier forårsager en hudinfektion . Undgå at spise den dag, kirurgi og være sikker på at få mindst 7 timers søvn forinden .

Postoperativ Fordele

Efter en endonasal næsekorrektion , vil en individuel meddelelse symmetri i ansigtet . Selv den mindste ændring i næsen , kan give indtryk af symmetri . Størrelsen af næsen , om det er steget eller faldet , vil også være mærkbar . Ofte , det hjælper med en persons selvtillid . Sommetider operationer udføres af helbredsmæssige grunde, ligesom lette vejrtrækningsproblemer.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------