Position: hotel888 > kræft >

om oral kirurgi

   Mundkirurgi normalt udføres af kvalificerede mundtlige og maxillofacial kirurger . Lejlighedsvis tandlæger og odontologer udføre nogle former for oral kirurgi . En mundtlig kirurg er en specialitet kirurg for tandlægeområdet. De arbejder på at diagnosticere , behandle og forvalte patienter , som har en række fejl og betingelser relateret til tænderne , munden , ansigtet og kæben

. Grunde


Der er flere forskellige grunde til, at en patient kan besøge en mundtlig kirurg for dentoalveolar operation eller operationer i forbindelse med mund og gummer . Udvinding af visdomstænder , molarer , revnede eller påvirket tænder , fjernelse og reparation af inficerede tænder , cyster og tandkød på grund af paradentose , placering af dentale implantater , deltoner og falske tænder , kirurgisk korrektion af frakturer , medfødte og i ansigtet deformiteter og udførelse kosmetiske procedurer til at reparere skader som følge af sygdomme, der påvirker knogler i munden og kæben . En tandlæge kan også gøre en henvisning til en mundtlig kirurg til yderligere at vurdere eller diagnosticere visse typer af kræft i mundhulen , såsom læbe og tunge kræft . De kan kirurgisk fjerne væv , udføre biopsier og foretage yderligere henvisninger hvis det er nødvendigt . Mundtlig kirurger kan også diagnosticere og kirurgisk behandle de fleste tilfælde af obstruktiv søvnapnø --- en alvorlig tilstand , hvor en person er færdig vejrtrækning , mens han sover .

Forventninger


Ved ankomsten til en aftale , vel vidende, hvad man kan forvente er vigtigt . I første omgang vil du sandsynligvis mødes med en tandplejer eller kirurgen at diskutere den procedure , der vil blive udført . En af de første ting , de kan gøre er at tage en panoramisk røntgenbillede af kæben og hovedet , hvis en nylig man ikke er på fil . Så tandplejer vil begynde at forberede dig til operationen . Der er forskellige muligheder . En mild beroligende at hjælpe dig med at slappe i første omgang kan anvendes , dette kaldes lattergas . Det er typisk administreres via en nasal kanyle eller maske . Piller , der indeholder en mild beroligende kan også anvendes . IV sedation er en populær form for mild bedøvelse , der anvendes af mange mundtlige kirurger , det gør ikke sætte patienten til at sove , men gør dem mindre opmærksomme på deres omgivelser . Novocaine er et skud , der bruges til følelsesløs områder i munden og kæben . Efter den procedure, kan kirurgen skrive en recept på smertestillende medicin , så du vil føle sig godt tilpas hjemme .

Overvejelser


Det tilrådes at rapportere alle sundhedsmæssige betingelser og stoffer, der træffes inden operationen . Nogle lægemidler såsom blodtryk eller puls medicin kan blive påvirket , fordi Novocaine indeholder adrenalin , som kan lidt øge blodtrykket og puls . Mitralklapprolaps ( en hjertesygdom ) kan også være påvirket af at have en stigning i hjertefrekvensen , efter at Novocaine er blevet administreret . Eksisterende sundheds forhold såsom blødersygdomme ( en blodsygdom ), kunne føre til ukontrolleret blødning i munden , hvis man ikke passer på . Enhver, der har allergi over for smertestillende medicin eller bekymringer over mundtlig anæstesi bør rådføre sig med kirurgen inden operationen .

Effects

Effekten af behandling med orale kirurgi er først og fremmest på de positive sider . Det betyder, at de fleste smerter eller ubehag følte forud for operationen vil sandsynligvis aftage , fordi tanden er væk , eller kæben er blevet rettet. Nogle mennesker, der har fået nogle af de stærkere anæstesi eller sedation såsom IV sedation eller en stærk narkotisk som Valium burde have nogen tage dem med hjem efter operationen .

Fordele

De fordele, der søger mundkirurgi spænder fra smertelindring til en kosmetisk nyt ansigt . Faktum er, at mange mennesker søger mundkirurgi at afhjælpe et problem , der skal rettes eller over tid, det kan forårsage permanente skader på deres mund eller ansigt . I tilfælde, hvor tænderne er påvirket , inficeret eller vokser i den forkerte retning , er der fysisk lindring i at få tænderne fjernet . For dem , der lider af vejrtræknings-eller synkebesvær , også oral kirurgi forbedrer deres samlede livskvalitet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------