Position: hotel888 > kræft >

operation for øje cirkler

   Mange mennesker lider af mørke rande under øjnene . De fleste forsøg på at behandle dette problem med cremer , men der er kosmetisk kirurgi til rådighed, der bekæmpe forekomsten af disse kredse . Kirurgi er bedst tyet til , hvis andre behandlinger sagen , og skal altid være gennemført i samråd med en læge

Årsager


Mørke rande under øjnene er oftest forårsaget af mangel på søvn , hvilket mange mennesker til at tillægge mørke cirkler til træthed . De kan dog også være et tegn på ældning i huden .

Laserkirurgi


Laser kirurgi bruger fokuseret lys stråler til target-cellerne i huden og ødelægge dem , overtalelse øget kollagen produktion , der reducerer pletter i huden , såsom mørke rande under øjnene . Proceduren er som regel hurtig og har en meget kort restitutionstid .

øjenlåg


øjenlåg er en kosmetisk kirurgisk procedure , hvor fedt under huden er fjernet , hvilket reducerer poser og hævelser omkring øjnene . Øjenlåg alene kan ikke fjerne rande under øjnene , men kan til tider være kombineret med laser behandling for at reducere tegn på ældning sammen med cirkler .

Recovery

Som det er blevet nævnt , er laserbehandling normalt hurtig og ikke tager lang tid at komme sig fra , selv om det behandlede område kan byde på et par uger senere . Hvis behandlingen er dybt , kan der være nogle ekstra ømhed og blå mærker for omkring en uge senere , men dette bør forsvinde på egen hånd . Hvis en blepharoplasty sker sammen med laser kirurgi vil der være hævelse og blå mærker under øjet , som vil vare en uge og en halv til en måned .

Overvejelser

Kosmetiske operationer kan forbedre følelser af selvværd og selvtillid hos patienten . Men det er altid bedst at drøfte alle kirurgiske indgreb, med din læge for at sikre, at de er rigtige for dig . Desuden er procedurer gennemgået for kosmetiske grunde, der ikke normalt dækkes af sygesikringen . Check med dit forsikringsselskab inden der træffes afgørelser .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------