Position: hotel888 > kræft >

oplysninger om lap - band kirurgi

   Laparoskopisk gastrisk banding ( Lap-Band kirurgi ) er en medicinsk procedure , der mindsker maven evne til at holde mad . Dette gøres ved omkranser den øverste mave struktur med en strip-lignende enhed , der er spændt til at forlade kun tilgængelig en lille plads til at indeholde indtaget fødevarer

Du skal bruge: .
bouillon
Frugtsaft.
Skummetmælk .
Sukker-fri popsicles .
Ærter .
Mosede kartofler .
Purerede kylling og fisk .
Solid fisk .
Hakket kalkun .

Potentielle


Når placeret korrekt , mavens bandet får dig til at føle sig fuldt ud efter at have spist en lille mængde mad og forblive fuldt ud for en længere periode .

Materialer


Båndene er typisk lavet af en silikone elastomer materiale . Når på plads , er det banding apparat fyldt med en ugiftig saltvand og strammet til det ønskede omfang .

Omkostninger


Opført i USA , en gastrisk banding procedure som regel koster mellem $ 15. 000 og $ 20. 000. Udgifter henføres til præoperativ screeninger kan køre op på $ 1. 000.

Opfølgning Care

En Lap-Band Patienten kan være forpligtet til at revidere sin drift læge så mange som otte gange i løbet af året efter operationen . Ved disse lejligheder , er fremskridtene måles og mindre justeringer til enheden .

Alder

Lap-Band ansøgere skal ligge mellem den 18 og 55 og besidder et body mass ratio på mindst 40 for at kvalificere sig til proceduren, medmindre de lider alvorlig sygdom på grund af fedme .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------