Position: hotel888 > kræft >

prisen for brystimplantater

   De fleste af os kender eller har set en kvinde med brystimplantater , men vi har altid undret mig, hvordan meget hun har betalt for sin operation og aldrig spurgt. Det er faktisk svært at vide med sikkerhed , da omkostningerne i forbindelse med brystforstørrelse variere stærkt afhængigt af kirurg , placering og type og placering af implantatet

Ekstra omkostninger


Selvom nationale gennemsnitspriser for brystforstørrelse kirurgi spænder fra $ 3. 000 til $ 4. 000 , DocShop . com foreslår disse tal ikke afspejler det faktiske beløb patienterne kan forventes at betale for deres operation . Disse tal omfatter udgifter til brystimplantater sig selv, men omfatter ikke følgende : anæstesi , medicinsk facilitet gebyrer , recepter , kirurgiske tøj og medicinske forsøg . Kirurger og narkoselæger praktiserer i større byer eller mere velhavende kvarterer sandsynligvis opkræve mere for deres ydelser , end læger , der praktiserer i mere landlige områder .

Overvejelser


Ifølge DocShop . com , American Society of Plastic Surgeons lister landsgennemsnittet kirurg honorar for brystimplantater i 2005 $ 3. 406 . American Society for æstetisk kirurgi , men en liste over de gennemsnitlige pris for brystforstørrelse på $ 3. 583 for saltvand implantater og $ 4. 005 for silikoneimplantater . Docshop. com hævder, at disse tal ikke er helt nøjagtig, så brystforstørrelse priser vil variere fra region til region og ikke omfatter "forskellige tilknyttede omkostninger . "

Advarsel


Eksperter fraråder køb af "billige " brystimplantater , Men ideen om at betale meget mindre for kirurgi kan lyde fristende . Docshop. com anbefaler basere din beslutning om kirurg legitimationsoplysninger i stedet for på den pris, han tilbyder for kirurgi . Sørg for, at kirurgen du vælger , er " bord certificeret , erfarne og professionelle . " På den anden side , ikke bare fordi en kirurg tilbyder brystimplantater til en høj pris ikke garantere de bedst mulige resultater . Du bør altid basere din beslutning om kvaliteten af den kirurg , snarere end høj eller lav pris for brystimplantater.

Forsikring Ansvar

Da brystforstørrelse er en valgfag kosmetisk procedure , skal du forsikringsselskaber ikke dækker generelt forbundne udgifter med denne form for kirurgi . Den eneste undtagelse til denne regel kunne være , hvis patienten er at have kirurgi relateret til kræft , såsom bryst genopbygning efter en mastektomi eller svær bryst traumer . En anden vigtig ting at bemærke er , at forsikringsselskaberne generelt ikke dækker omkostningerne forbundet med nogen form for kirurgi komplikationer i forbindelse med brystforstørrelse . Nogle virksomheder selv vedligeholde de ikke vil dække bryst-relaterede behandlinger for kvinder , der har fået brystimplantater .

Typer

Ifølge Consumer Guide til plastikkirurgi, placering og indsnit type af brystimplantater kan påvirke prisen af brystforstørrelse . Kvinder har mulighed for at vælge subglandular implantater ( implantater er placeret over brystet muskler og under brystvævet ) ; delvis submuscular implantater ( implantater er placeret delvis under brystet muskler og under brystvævet ) , eller fuldstændig submuscular implantater ( implantater er placeret under brystet muskler ) . Den optimale placering af implantatet placering afhænger af størrelsen af brystimplantater , og priserne varierer baseret på implantat størrelse .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------