Position: hotel888 > kræft >

spørgsmål til plastikkirurger

   Hvis du vælger at have plastikkirurgi er en stor beslutning . Ligesom ethvert større opkøb , er det vigtigt at " shoppe rundt ". Forske i og tage sig tid til at finde den bedste læge vil i høj grad øge chancerne for, at du ikke forlader operationsbordet med en forkludrede kirurgi . Ærbødigst bede pegede spørgsmål til flere læger for at hjælpe dig indsnævre dine muligheder .

Certificering


Det er vigtigt at spørge lægen , om hun er bord-certificeret . De mest respekterede organisation udstedelsen af certificeringen på området er den amerikanske bestyrelse Plastic Surgery . Vel vidende, at lægen er certificeret af dette board giver dig sikkerhed for, at hun har opfyldt godkendt uddannelse i og viste en dyb viden om plastikkirurgi . Besøg den amerikanske bestyrelse Plastic Surgery 's hjemmeside for at kontrollere certificering .

Record


Spørg lægen , hvis han nogensinde har været disciplineret af bestyrelsen eller af staten . Du ønsker ikke en læge med en track record af ulovligt, uetisk eller uagtsomme handlinger . American Society of Plastic Surgeons ( ASPS ) hjemmeside er et andet sted at forske en læge historie og kvalifikationer .

Kendskab til Procedure


Find ud af , hvor mange gange lægen har udført den særlige procedure , du er at vælge at have . Du ønsker ikke din plastikkirurgi at være ny til lægen . Også spørge , hvor ofte han har haft patienter vender tilbage anmoder om en ændring af den oprindelige procedure . Du kan også spørge , om der er nogen tidligere patienter , som har haft den samme procedure , som ville være villige til at tale med dig om deres erfaringer .

Beliggenhed

Hvis operationen ikke bliver gjort på et hospital , skal du sørge for facilitet er licenseret af staten og er certificeret af Medicare . Dette vil sikre, at anlægget opfylder sundhed og sikkerhed protokoller . Også , hvis operationen ikke bliver gjort på et hospital , så spørg hvis lægen er tilknyttet nogen hospitaler og har fået tilladelse af disse hospitaler til at foretage plastikkirurgi . Hospitalerne har strenge standarder for deres læger og dette vil yderligere at sikre lægens rekord og kvalifikationer . Husk, at et hospital har flere ressourcer , hvis du har medicinske tilstande , der øger risikoen for proceduren .

proceduremæssige detaljer

Find ud af, hvordan proceduren er gjort, og hvilke risici er involveret . Bede om at se før og efter billeder af andre mennesker, der har haft proceduren . Risici variere afhængigt af proceduren og på patienten og kan omfatte alt fra store blodtab for smitte . Find ud af hvor meget blå mærker vil ske , og hvor længe . Du vil også gerne vide , hvilken form for bedøvelse anvendes, og hvilke risici der er forbundet med det.

egnethed for Kirurgi

Spørg lægen at give dig en ærlig vurdering af din egnethed til at have proceduren . Du ønsker ikke en læge, der virker som om hun rent er drevet af at gøre en sorteper , men snarere ¨¦n , der har din bedste interesser for øje . Spørge hende, om din forventede resultat er realistisk eller ej.

checkups

Det er vigtigt at ikke bare vide, om proceduren , men at vide, hvad der sker efter . Undgå enhver læger, som ikke planlægge efter kirurgi checkups . De skal kunne se dig næste dag , samt periodisk i løbet af de næste tre måneder, hvis ikke længere .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------