Position: hotel888 > kræft >

tatovering fjernelse af plastik kirurger

   Der er flere metoder , der anvendes af plastikkirurger for at fjerne tatoveringer . Laser kirurgi er den nyeste og mest populære metode til tatovering fjernelse . Andre metoder til tatovering fjernelse omfatter dermabrasio , excision og salabrasion . Disse metoder er mindre almindeligt anvendt i tattoo- fjernelse kirurgi i dag , men de kan overvejes, når laser kirurgi kan ikke udføres

Excision


kirurgisk excision indebærer at skære i huden for at fjerne tatovering og derefter syninger huden sammen igen . Excision er mest almindeligt brugte til at fjerne meget små tatoveringer , som kun små dele af huden kan fjernes ad gangen. Større tatoveringer kan fjernes ved kirurgisk excision bruge hudtransplantation til at erstatte hud , der blev fjernet , men denne proces kan tage flere år , afhængigt af størrelsen af tatovering . Ardannelse vil ske , afhængigt af personens hudtype , kan ar fade gradvist med tiden

Dermabrasio


Dermabrasio indebærer skrabe væk lag af huden med en roterende slibende værktøj , der giver ny hud til at vokse tilbage og erstatte den fjernede . lag . Den nye lag af huden er ofte blødere end de fjernede lag var før operationen . Ny hud kan forekomme glat efter 12 uger, bør imidlertid patienterne mulighed 18 måneder for fuld helbredelse . Helingsprocessen er ofte smertefuld , og skorpedannelse kan forventes . Infektion er en alvorlig risiko i helingsprocessen , og post-procedure hudpleje er yderst vigtigt .

Salabrasion


Salabrasion er den ældste metode til tatovering fjernelse . Salabrasion er en form for dermabrasio , som indebærer at skrabe huden med en salt slibeklods indtil tatovering er fjernet . Denne proces kan være yderst smertefuldt og efterlader huden irriteret i flere uger efter indgrebet er udført . Heling kan tage op til flere måneder , afhængig af personen og størrelsen af tatovering . Skorpedannelse er en stor del af helingsprocessen , og ardannelse er sandsynlig .

Laser

Laser kirurgi er den mest populære og måske den sikreste metode til tatovering fjernelse bruges af plastikkirurger . Laserstråler bruges til at nedbryde blæk partikler i tatovering , så kroppen kan naturligvis eliminere dem som affald . De bredder og bølgelængder af laserstrålen er justeret til at fjerne bestemte farver i tatoveringen uden at beskadige huden . Laser fjernelse er den mindst smertefulde metode tatovering fjernelse , og chancen for ardannelse er meget lav . Det kan tage flere laserbehandlinger til helt at fjerne en tatovering . Prisen på laser behandlinger kan være dyrt , afhængigt af størrelsen af tatovering .

Advarsel

Hver af disse metoder har sine egne fordele og ulemper , og individuelle resultater kan variere afhængigt af personen og tatovering . Det er vigtigt at konsultere en professionel kirurg for at drøfte , hvilken metode der vil virke bedst for dig .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------