Position: hotel888 > kræft >

tegn på brug en anden hofte

   levetiden af en protese ny hofte afhænger af forskellige faktorer , herunder vægt , personens generelle sundhedstilstand og aktivitetsniveau , og nøjagtigheden af selve operationen . De fleste hofte udskiftninger sidste 25 år , og med de materialer og procedurer, der nu er i brug , dagens ledalloplastik forventes at vare længere end deres ældre kolleger gjorde , ifølge undersøgelser citeret af Georgetown University Hospital . Alligevel kan nogle mennesker ender med at have et andet hofteledsalloplastik , der kaldes en total hofte revision . De primære årsager til dette er infektion , dislokation , skade og enkle slid og ælde .

Infektion


En grund til at du måske brug for en hofte revisionskirurgi er, hvis du får en infektion på operationsstedet . Disse sjældne infektioner er generelt forbundet med tandoperation , en urinvejsinfektion eller hud infektion , med de ulovlige bakterier finde vej til din hofte . Hvis dette sker , vil de vigtigste tegn være en vedvarende feber med kulderystelser , rødme , hævelse eller dræning i eller omkring din hofte incisionssted og smerte både i hvile og ved aktivitet . Ikke alle infektioner føre til en total hofte revision , så skal du kontakte din orthopedist

Tilbagevendende dislokation


Det hofte består af to dele : . bolden og soklen . Stikket er knyttet til de knogler, der udgør din bækkenpartiet , mens bolden er i spidsen af lårben , den lange knogle i den øverste del af dine ben . Visse bevægelser kan forårsage bolden del af proteser hofte til forrykke eller " pop ud " af stikket komponent . Dette er grunden til din sundhedspleje team advarer mod bestemte bevægelser som følge af en hofte udskiftning kirurgi . Hvis du gør forrykke din hofte , vil skilte være smerter og gangbesvær .

fleste forskydninger kun forekomme én gang i henhold til University of Washington , og de er næsten altid behandles ikke-kirurgisk . Men for dem med tilbagevendende forskydninger , kan en hip revision skal gøres . Hvis dette sker for dig , er det en god ide at se en orthopedist der har specialiseret sig i alt fælles udskiftning kirurgi .

Skade


hænder, at en ulykke eller traumatisk skade , såsom et fald , forårsage en hofteluksation , hvilket ville være synlige ved graden af dine smerter og immobilitet . Trauma kan også medføre stammen komponent for at blive løst i lårbenet , som måske eller måske ikke være synlige . Hvis du har en ulykke , der påvirker din hofte område , vil din orthopedist bestemme graden af skaderne og hjælpe dig med at beslutte , om en revision er nødvendig .

Slitage

Hip udskiftninger er blevet mere udbredte og bliver tilbudt mennesker i de yngre aldersgrupper til at hjælpe dem forblive aktive . Den kirurgiske procedure og komponenter har udviklet sig til at sikre langsigtede stabilitet og holdbarhed . Men det er muligt at bære dem ud , især hvis du deltager i aktiviteter , der involverer en masse løb og spring .

For det meste , den åbenlyse tegn på, at din oprindelige hofte behov for en opgradering er de samme tegn , der tog dig til orthopedist i første omgang : smerter og begrænset udvalg af bevægelse , der får dig til at indskrænke din sædvanlige aktiviteter .

Dette oftest opstår, fordi stammen af den femorale hoved, der var monteret i din egen knogle har løsnet , undertiden ophidse bits knoklet materiale , der også forårsage smerte .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------