Position: hotel888 > kræft >

tegn på infektion efter mindre kirurgiske indgreb

   Mindre operationer har typisk korte nyttiggørelse gange og udføres på en ambulant basis. Mindre operationer har ikke større kropshule åbnet . Anæstesi for mindre kirurgi kan være generelle , lokale eller regionale . Eksempler på mindre kirurgiske indgreb omfatter reparationer af brok og fjernelse af hudlæsioner . Nogle mundtlige operationsstuer er også betragtes som mindre . Infektioner er mulige komplikationer af mindre operationer , og patienter bør være opmærksomme på tegn på infektion .

smerter og feber


En infektion på det sted, hvor operationen vil resultere i en stigning i smerte en dag eller mere efter tidspunkt for operationen . En infektion kan også forårsage en feber til at udvikle .

Wound Skilte


Webstedet for kirurgi kan blive rød , og kan svulme når det bliver inficeret . Hævelsen kan forårsage sår til at åbne . Pus kan udvikle på grund af infektion og kan optræde gullig hvid farve . Pus kan have en dårlig lugt og kan løbe fra såret . En infektion kan forårsage stedet for operationen for at føles varm og øm at røre ved.

Risikofaktorer


Diabetes og rygning kan øge smitterisikoen efter mindre kirurgiske indgreb . Andre risikofaktorer omfatter en ændret immunsystem , fedme , lav kropstemperatur og underernæring .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------