Position: hotel888 > kræft >

typer af knæ reservedele

   knæalloplastik er udført for at lindre smerter i smerter og at øge muligheden af knæet for at fungere normalt . Smerte og knæ skade kan hæmme knæet i at fungere korrekt. Ifølge Cooper Universitetshospital , den mest almindelige årsag til nødvendigheden af at have knæalloplastik er slidgigt , der forårsager ledbrusk til at bryde ned . Andre former for gigt kan også forårsage en forringelse af knæleddet, og signalere behovet for knæalloplastik . Der er tre hovedkomponenter i knæproteser : collum , tibial og patella

Femoral


Den femurkomponent af en knæalloplastik tjener til at dukke op igen i slutningen af lårbenet , som er det lårben . Ifølge American Academy of Orthopaedic Surgeons , er dette et metal komponent , der kurver omkring slutningen af lårben og er normalt en stor brik . Men hvis enden af lårbenet er kun delvis ødelagt , er en mindre brik , der anvendes til at dukke op igen kun den beskadigede del . Dette er kendt som unicompartmental knæalloplastik . Nogle designs af denne komponent har en intern stilling med et center cam . Dette kaldes en posterior stabiliseret design . Andre motiver ikke har centret cam og kaldes cruciate-fastholde .

tibia


Den tibial komponent i en knæalloplastik er en flad platform , der tjener til at dukke op igen i toppen af skinnebenet eller skinnebenet . Dette er en metal komponent , der har en overside pude lavet af polyethylen . Den polyethylen pude kan være en flad overflade , der bruges i cruciate-fastholde design , eller det kan have en hævet flade med et center cam , der bruges i den bageste-stabiliseret design .

Patellar


Den patellar komponent i en knæalloplastik er formet som en kuppel og serverer funktionen af en knæskallen . Det er en polyethylen komponent .

Materiale Typer

Den metalkomponenter af knæproteser er legeringer , der er baseret på titanium eller en kobolt-krom kombination . Det polyethylen er en high- density plast . Ifølge Arthritis Foundation er nogle nyere knæ placering dele fremstillet af specielle keramik eller oxideret zirkonium .

Cement

Nogle knæalloplastik dele er designet til at blive cementeret på plads med en speciel knoglecement . Andre typer af dele kaldes ucementeret dele . Disse er komponenter , der er inde i knoglen og bliver porøse . Dette giver knoglen til at vokse ind i reservedel .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------