Position: hotel888 > kræft >

under øjet kirurgi for rynker

   Mange mennesker lider af rynker under og omkring øjet . En person med disse rynker kan finde , at de negativt påvirker selvtillid og en følelse af lykke . Der er en række kosmetiske procedurer , der er designet til at fjerne rynker omkring øjnene . Disse omfatter blepharoplasty , laserbehandling og kosmetiske indsprøjtninger

øjenlåg


En blepharoplasty , også kaldet en øjenlåg løft , består i at stille snit langs den naturlige folder af øjenlåget og derefter fjerne overskydende væv , hud og fedt fra undersiden før genforsegles sår med fint suturer . Øjenlåg kan bidrage til at reducere forekomsten af store rynker under øjenlågene , samt tasker og poser under øjnene . Restitutionstid er omkring to uger efter indgrebet . Øjenlåg anbefales ikke til reduktion af fine rynker .

Laser Resurfacing


Laser resurfacing sker ved at bruge laser pulser til at ødelægge det øverste lag af huden og fordampe vand i huden . Dette får huden til at indlede helingsprocessen , stramme overflade og reducere forekomsten af rynker . Laser resurfacing forkorter også kollagen fibre i huden , hvilket kan øge hudens elasticitet . Restitutionstid for laserbehandling er normalt et spørgsmål om timer . Laser resurfacing på rynker omkring øjnene kan producere de bedste resultater , som kan vare i op til 10 år .

Kosmetiske Indsprøjtninger


Selvom det ikke rigtig kirurgi , kan kosmetisk injektioner bruges til at udfylde rynker i huden , herunder i henhold øjnene . Der er mange stoffer , der kan injiceres , hvoraf nogle er Botox , kollagen og hyaluronsyre . Nogle injektioner , som kollagen , indeholder primært naturlige stoffer, som allerede findes i huden . Nogle , såsom botox , der ikke allerede findes i huden . Botox , for eksempel , virker ved at lamme det ramte område , udjævning det . Tal med din læge for at finde injektionen bedst for dig .

Fordele

Kirurgi at slippe af med rynker under øjnene kan give øget selvtillid og glæde . Det opsving tider er normalt kort , og fordelene hurtigt klart . Du bør tale med din læge, hvis du synes, at kosmetisk kirurgi har ikke reduceret forekomsten af rynker under øjnene .

Overvejelser

Som med alle operationer , bør du konsultere din læge, inden der træffes nogen beslutninger. Desuden er mange operationer udføres for kosmetiske grunde, som ikke er dækket af sygesikringen . Af denne grund , så tal med din forsikring , før undergå nogen kosmetiske procedurer , så du er helt klar over de dermed forbundne omkostninger .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------