Position: hotel888 > kræft >

virkningerne af brystforstørrelse

   Ifølge aboardcertifiedplasticsurgeon. com ( se Referencer 1) , kan brystforstørrelse procedurer føre til flere bivirkninger , herunder bryst- og lungekræft , rynker , ar , og eventuel forskydning af brystvæv . Undergår nogen form for kosmetisk kirurgi har sine risici , og du bør kun modtage behandling fra registrerede læger . , Før de undergik denne procedure , er det vigtigt at forstå alle de mulige virkninger af brystforstørrelse .

Udvidelsen


Den åbenlyse effekt af brystforstørrelse er en stigning i det synlige størrelsen af bryster . Proceduren kan udføres for en række årsager , fra reparation af beskadigede bryster til at erstatte væv fjernet under kræftbehandling , eller af kosmetiske årsager alene. To af de mest almindelige former for brystkræft udvidelsen er saltvand og silikoneimplantater . Saline er den mest almindelige og er blevet godkendt af FDA . Det kommer i forskellige størrelser og former , og det har vist sikkert for langvarig brug . Silikoneimplantater ikke var tilgængelige i flere år , på grund af frygt over sikkerheden bekymringer . Efter udvidelsen , scan en MR-scanning er forpligtet til, hver 2 til 3 år for at sikre, at der er nogen fejl .

nået bunden


bunden ud er en almindelig effekt af brystforstørrelse . Det sker , når implantatet synker til en lavere position over tid . Det er mest udbredt blandt tynde kvinder , der havde små bryster , og som regel sker, fordi brystvævet foran implantatet ikke er tilstrækkeligt til at holde det på plads . Jo lavere implantatet skaber virkningen af brystvorten være for højt på brystet . Kirurgi er normalt kræves for at løse dette problem .

kapsulær Faldende


kapsulær sammentrækning er en betingelse, at der kan opstå fra at have bryst udvidelser . Det har den virkning, at brystet rage længere ud end forventet . Muskelvæv strammer omkring implantatet og danner en lomme til at holde implantatet og skubbe det ud af stedet. Afhængigt af sværhedsgraden af den tilstand , kan yderligere kirurgi være nødvendigt for at stoppe implantatet fra at flytte hele kroppen .

Amning

Under en brystforstørrelse kan påvirke din evne til at amme . Snittet bruges til at åbne brystvævet kan begrænse strømmen af mælk . Ifølge babycenter. com ( se Referencer 2) , er dette mere fælles med smil incision benyttes af nogle kirurger , der er en buet snit , der følger den lavere brystvæv . Brystforstørrelse kan også have den virkning, desensibilisering brystvorten , hvilket gør det mere udfordrende at amme .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------