Position: hotel888 > kræft >

vitrectomy procedurer

   En vitrectomy er en procedure , der anvendes til at behandle retinopati og andre øjensygdomme , hvor glaslegemet væsker i øjet bliver uklar eller snavset . Retinopati er en øjensygdom , der er almindeligt behandles gennem vitrectomy . Vitrectomy procedurer er normalt udføres under fuld narkose , ifølge National Eye Institute ( NEI ) , og kan bevare en persons syn i mange tilfælde . En vitrectomy kan udføres på en ambulant i mange tilfælde. Nogle mennesker kan kræve en overnatning på hospitalet for nøje overvågning efter øjenoperation .

Eye indsnit


Efter en generel anæstesi gives til patienten , den øjenkirurg gør meget små snit i øjet . Placeringen af snit kaldes pars plana , den del af øjet , der er mellem iris og nethinden . Iris er den farvede del af øjet , og nethinden er det væv bagerst i øjet . Et værktøj kaldet en infusion linje indsættes i øjet for at hjælpe med at opretholde en normal trykket i øjet under operationen .

Fjernelse af Fluid


Når alle indsnit er foretaget , kirurgen skal fjerne glasagtige væske ( også kaldet vitreos gel ) , der er beskadiget , og forstyrrer den normale syn . Et af symptomerne på retinopati og andre øjensygdomme er blødning og udsætning af andre væsker ind i glasset gel . Når blod og andre forurenende stoffer samles foran øjet , de blokerer lyset, når øjet og ændrer vision. Fjernelse af snavset væske kan bidrage til at genoprette normale syn i mange tilfælde . Den glasagtige væske er fjernet fra øjet med gennem en sugning enhed .

Infusion af erstatning Fluid


Øjet skal forblive fugtig og kan ikke gå uden væske . Den glasagtige gel , der er tabt under en vitrectomy er erstattet med en saltopløsning gennem den samme infusion port, opretholder trykket i øjet under proceduren . National Eye Institute forklarer, at glasagtige væske er næsten helt består af vand , og saltvand erstatning , der anvendes i transaktionen er en ideel erstatning . En person , der har gennemgået en vitrectomy ikke er i stand til at føle eller se forskellen mellem originalen glasagtigt gel og saltvand.

Recovery

Fuld tilbagebetaling fra en vitrectomy kan spænde et par uger , mens øjet heler . Kirurgen vil ordinere antibiotika øjendråber post-kirurgi for at mindske risikoen for infektion . De berørte øje kan være rød og øm og kan kræve anti-inflammatoriske øjendråber så godt. Øjet , der er blevet opereret vil blive lappet i flere uger for at fremme helbredelse.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------