Position: hotel888 > kræft >

Generelt & epidural anæstesi for ovarie tumor kirurgi

   Æggestokkræft kan sprede sig til andre dele af kroppen , så når en kvinde gennemgår operation for at fjerne en æggestokkene tumor , vil kirurger fjerne så meget væv som nødvendigt for at være sikker på alle kræft er væk . Under hendes kirurgi og nyttiggørelse , kan en person modtage generel og epidural anæstesi

æggestokkene Tumor Kirurgi


Omfanget af den operation for at fjerne tumorer fra en kvindes æggestok afhænger af, hvordan fremskreden kræft er . For de tidligste stadier af kræft i æggestokkene , er det kun de berørte æggestokken og tilhørende æggeleder er fjernet . For mere avancerede stadier, æggestokke , æggeledere og livmoderen kan alle blive fjernet . Det er en større operation , og generel anæstesi anvendes til patienten , ifølge Cancer Research UK .

Generelt Anæstesi


Generel anæstesi administreres gennem en kombination af intravenøs væske og gasser at gøre en patient bevidstløs . Hun vil ikke føle smerte under hendes æggestokke tumor kirurgi , ej heller vil hun huske den oplevelse , ifølge Mayo Clinic . Generel anæstesi er brugt, fordi proceduren er omfattende , og kirurger kan finde mere kræft materiale end forventet , forlænge den tid, nødvendig for at afslutte operationen .

Risici


Der er risici forbundet med at være givet generel anæstesi. Rygning, alkohol brug og fedme kan øge en patients risiko for at opleve en bivirkning , så hendes læge kunne antyde at holde op med at ryge og drikke og tabe , før de undergik æggestokkene tumor kirurgi . Det er ikke ualmindeligt, at en patient til at føle sig svimmel efter at have fået fuld narkose . Medicin er til rådighed for at modvirke denne fornemmelse .

Recovery

Det er normalt for en patient at være i smerte efter at være undergivet æggestokkene tumor kirurgi . Mens hun er på hospitalet i fire til 10 dage at komme sig, kan hun få smertestillende medicin gennem en epidural . I en epidural , er smertestillende medicin indsprøjtes i en persons ryg , blokering nerve signaler af smerte , før de kan nå hjernen , ifølge National Institutes of Health .

Overvejelser

Smertebehandling er en vigtig del af en patients nyttiggørelse fra æggestokkene tumor kirurgi . Ikke alene har hun brug for at lade sin læge , om hun er i smerte , så han kan være sikker på, hun får den korrekte form af smertestillende medicin , men hun har også brug for at lade ham vide ved det første tegn på bivirkninger . Dette vil bidrage til at mindske risikoen for en alvorlig bivirkning blande sig i hendes bedring.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------