Position: hotel888 > kræft >

Medicaid & gastrisk band kirurgi

   Siden februar 2006 har gastrisk band kirurgi er dækket som en behandling af sygelig fedme ved Medicaid . Laparoskopisk justerbar gastrisk banding ( LAGB ) er den type gastric banding , som Medicaid vil dække , hvis bestemte kriterier er opfyldt , og hvis det udføres af dem, der er Medicaid-godkendt .Generelt justerbar gastrisk banding ( AGB ) er omfattet af Medicaid , når det er lægeligt nødvendigt , når kirurgi ikke overstiger patient har brug for, og når der er "nej lige så effektiv "," mere konservativ " eller billigere behandling til rådighed , rapporterer North Carolina Department of Health og Human Services ( NCDHH ) .

Alder og BMI Kriterier


NCDHH hedder det, at i juli , 2008: gastrisk band kirurgi er omfattet af Medicaid som en behandling for svær overvægt , når patienten er mindst 18 år gammel, har et body mass index ( BMI ) på 40 eller derover , eller har et body mass index på 35 eller derover med andre kvalificerede kriterier.Patienter under 18 behandles fra sag til sag .Når BMI er 35 til 40 , er gastrisk band kirurgi er omfattet , hvis der er en optegnelse af sygdom som diabetes , hjertesygdomme eller forhøjet blodtryk , fysiske traumer på grund af overvægt dokumenteret ved røntgen eller andre tests , vejrtrækningsproblemer eller søvnapnø , eller kredsløbsproblemer .

Historiske Kriterier


Medicaid dækker justerbar gastrisk banding , hvis svær fedme har været til stede i mindst to år .Patienten skal have en dokumenteret mislykkede vægttab forsøg herunder sygejournaler dokumenterer læge-overvåget ernæring og motion program forsøger for en samlet tid på mindst seks måneder , med mindst tre på hinanden følgende måneder eller tre måneder ordning med henblik på operation , der omfatter møde med en diætist og efter en reduceret kalorieindhold kost , efter en øvelse program og adfærdspåvirkning terapi .

Andre kriterier


Justerbar gastrisk banding ( AGB ) er omfattet , når der ikke er nogen anden årsag til fedme , som kan behandles som en hormonel lidelse .En psykologisk vurdering er også en del af Medicaid kriterier for dækning . Denne evaluering har til formål at illustrere patientens egnethed til kirurgi og sandsynligheden for, at de vil lykkes på livslang kostændringer og medicinsk opfølgning . Denne evaluering omfatter målinger af depression og selvmord , spise adfærd , stofmisbrug , stress ledelsesfærdigheder , tænkning , sociale færdigheder , selvværd , relevante personlighed faktorer , evnen til at holde sig til ændringer og sandsynligheden for at bruge opfølgning tjenester og social støtte .

Når Revision af AGB er dækket

Medicaid dækker kirurgi , når der opstår komplikationer efter første operation . Disse komplikationer omfatter store vægttab , esophagitis , blødning , voldsom opkastning , stomal dilatation , glidning gastrisk band , etui dilatation og problemer med absorption såsom hypoglykæmi og underernæring .

Hvad er ikke dækket

åben kirurgi snarere end laparoskopisk kirurgi af AGB ikke er omfattet af Medicaid ifølge US Department of Health og Human Services ( HHS ) . Den NCDHH endvidere , at operation for svær overvægt ikke er dækket, hvis proceduren " unødigt dubletter " en tidligere procedure eller operation , der er eksperimenterende, testpræparater eller en del af et klinisk forsøg .Overskydende hud og fedt folder er en konsekvens af væsentlige vægttab . Operation for at fjerne sådanne skind og fedt betragtes kosmetisk kirurgi og er ikke omfattet af Medicaid .

Godkendt Udbydere

Medicaid dækker justerbar gastrisk banding , når det udføres på et anlæg godkendt som en Niveau 1 fedmekirurgi Center ( BCS ) af American College of Surgeons ( ACS ) , eller en facilitet , der er certificeret som en fedmekirurgi Center of Excellence ( BSCOE ) af American Society for fedmekirurgi ( ASBS ) , hedder det HHS .Ikke alle kirurger acceptere Medicaid forsikring som betaling for gastrisk band kirurgi , så er det nyttigt at kontrollere , at din læge er en Medicaid udbyder .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------