Position: hotel888 > kræft >

ablation bivirkninger

   Ablation udføres , når det er nødvendigt at fjerne væv og til tider kropsdele fra en del af kroppen . Ablation kan udføres på huden samt indre organer eller væv . En af de mest almindelige typer af ablation kaldes endometrium , der udføres for at stoppe kraftig menstruation . Under fjernelse af endometrium foring af endometrius er ødelagt . Dette er en ambulant procedure, som normalt ikke kræver indlæggelse hospitalsindlæggelse

Lav-Grade Temperatur


Patienter der skal opereres , vil almindeligvis køre en low-grade temperatur . Under fjernelse af endometrium er ingen undtagelse . Mange kvinder køre en lav kvalitet temperatur i et par dage efter denne procedure . Af denne grund anbefales det , at patienterne tager et par dage at komme sig efter denne procedure .

mavekramper og træthed


Nogle kvinder får stærke smerter fra mave kramper efter fjernelse af endometrium . En anden bivirkning er træthed . Smerter og træthed kan vare op til fem dage efter indgrebet , og er en del af helingsprocessen . Smerten er ikke holdbare, og når kroppen heler , vil smerten afhjælpes .

udflåd


Det er ikke usædvanligt at have udflåd efter fjernelse af endometrium , der varer for så lidt som én dag og op til flere uger. Umiddelbart efter operationen udledningen vil blive blodig , men vil i sidste ende reduceres til en vandig udledning efter en uge eller deromkring . Der er ingen grund til bekymring , medmindre overdreven blødning . Dette er en normal del af helbredelsesprocessen .

Kvalme og opkastning

Som med enhver procedure , der bruger bedøvelse, er der altid mulighed for kvalme og opkastning i restitutionsperioden. Det er derfor, det er vigtigt at følge pre- procedure instruktioner nøje . Ikke spiser eller drikker efter midnat eller om morgenen før proceduren .

Komplikationer

Hver procedure har sit eget sæt af risici og mulige komplikationer . Komplikationer er sjældne i endometrium , men der er mulighed for uterin perforation eller skader på nogle andre indre organ . Nogle patienter kræver blodtransfusioner .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------