Position: hotel888 > kræft >

adenoidectomy & turbinate reduktion

   Adenoidectomy og turbinate reduktion er to typer af nasal kirurgi , der kan blive nødvendige for at forbedre evnen til at trække vejret gennem næsen . De polypper og muslingebenene kan blive forstørret og skaber en hindring for luftstrømmen , som kan forstyrre din livskvalitet og der er sågar alvorlige sundhedsmæssige komplikationer, såsom søvnapnø .

muslingebenene


muslingebenene er små områder inde i næsen , om hver side af septum , som udfører den vigtige funktion opvarmning inhaleret luft på vej til lungerne . De er også dækket af millioner af bittesmå hår , der virker som filtre til at hjælpe med at rense den luft, inhaleres gennem næsen . Muslingebenene kan blive udvidet på grund af infektion eller allergi . Når de bliver så store, at de griber ind i evnen til at trække vejret normalt , kan turbinate reduktion operation blive anbefalet .

Turbinate Reduktion


muslingebenene er ikke fjernet, fordi deres funktion er afgørende for behagelig vejrtrækning . Uden muslingebenene ville indersiden af næsen bliver meget tør , og du vil opleve brændende smerte . Formålet med en turbinate reduktion er at fjerne en lille del af turbinate så symptomerne er lettet , men der er nok til, at fortsætte med at fugte og filtrere indåndingsluften .

Turbinate kirurgi kan udføres under lokal anæstesi eller generel anæstesi som en ambulant procedure . Operationen kan ske gennem næsebor , så ingen indsnit er påkrævet. Dele af turbinate fjernes ved at skære ved hjælp af en laser eller en radiofrekvens aktuelle enhed . Det kan tage op til to uger at komme sig turbinate kirurgi . Indtil dette tidspunkt , skal du begrænse anstrengelse og motion . Du kan få brug for at tage to uger sygeorlov , hvis dit job kræver manuel arbejdskraft . Forventer at have en stoppet næse i flere dage , indtil hævelsen forsvinder .

polypper


Den polypper er små kirtler placeret mellem afslutningen af den nasale luftveje og bagsiden af halsen . Polypper kan blive forstørret og forårsage en delvis blokering af luftvejene , hvilket medfører en lang række problemer som snorken , blokerede næse , kroniske øreinfektioner , tonsillitis og søvnapnø . Når disse problemer er kroniske , kan en adenoidectomy angives . En tonsillektomi er ofte udføres på samme tid . Som barn vokser , polypper i skrumpe . hvorfor de sjældent forårsager disse problemer i ældre børn eller voksne

Adenoidectomy

En adenoidectomy er kirurgisk fjernelse af polypper . En adenoidectomy udføres under generel anæstesi , så patienten sover hele proceduren . Selve operationen er der en hurtig procedure og er normalt udført som en ambulant procedure . Et instrument bruges til at øse ud af polypper , og blødningen er under kontrol gennem ætsninger og pakning .

Der vil nogle smerter efter operation , svarende til en halsbetændelse . Der kan også være nasal dræning og stuffiness . Det kan tage op til 2 uger for helbredelse er fuldstændig efter en adenoidectomy .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------