Position: hotel888 > kræft >

allergiske reaktioner over for brok mesh

   Kirurgisk maske er blevet brugt til at hjælpe med at reparere alle de forskellige typer af brok siden 1958 , ifølge Dr. Timothy Kuwada , assisterende klinisk professor i kirurgi ved University of North Carolina . Selvom kirurgisk maske hjælper brok at helbrede hurtigere og med færre smerter end bare at lukke en brok , allergiske reaktioner , komplikationer og tilbagefald satser stadig florerer .Dr. Yuri Novitsky , direktør for Brok Center ved University of Connecticut Health Center , forklarer , at den ideelle syntetisk mesh skal være holdbar og stærk og ikke kontrakten inden humant væv . Det skal allergivenlige , noncarcinogenic og modstandsdygtige over for infektion . Det skal optages i kroppen væv uden at forårsage overdreven betændelse eller immunrespons , og det skal være omkostningseffektivt

Kirurgiske Mesh Komplikationer


Kuwada rapporter om, at infektioner og fistler ( unormale huller ) som følge fra kirurgisk maske kan være ødelæggende . Forskning tyder på, at kirurgisk maske kan øge kroniske smerter og ubehag , som det opflammer nerver og væv og føles stift og unaturligt .Det organ erkender, at materialet ikke er økologisk , og afvisning og allergiske reaktioner opstår . FDA rapporterer også, at brugen af kirurgiske masker kan resultere i sammenvoksninger af organer , skader på nærliggende organer og skader på blodkar og nerver .

sværvægt Mesh Versus Letvægts Mesh


sværvægt maske er lavet af tungere og mere robuste materiale end de nyere letvægts masker . Fordi letvægts masker indeholde mindre fremmedlegemer , menes det, at de kan inspirere mindre allergiske og inflammatoriske reaktioner og færre smerter og sammentrækning .Let maske , dog ikke så stærk som sværvægter mesh og brok gentagelse satser kan være højere med dets anvendelse .Novitsky siger , at selv om bevis for, at letvægts mesh kan give mild til moderat smerte reduktion i lyske brok reparation , ikke nok beviser til at fastslå, at det er bedre end sværvægter maske .

Syntetisk Kirurgisk Mesh


Dr. Bruce Ramshaw , chef for kirurgi ved University of Missouri , forklarer , at i den nuværende praksis , enten vævede mesh eller fiberdug mesh er brugt . Vævet mesh har store porer og kommer i en række forskellige vævninger . Det er lavet af polypropylen , der er blevet sammenlignet med polyester . Nonwoven mesh er lavet af en Teflon afledte kendt som ePTFE . Fordi det er porøs , det minimerer indvækst af væv .Disse syntetiske materialer er den billigste kirurgiske masker . Biomeshes øjeblikket er de dyreste valg , men Ramshaw rapporter om, at forskning af en ny klasse af " nano " masker indlejret med vækstfaktorer og betændelse hæmmere er på vej .

Biologic Mesh

Biomeshes , kirurgisk maske lavet af mennesker eller andre animalske hudceller , blev først udviklet i 1990'erne til brug i brænde opsving .Siden da har biomeshes er udviklet til brug i brok og abdominal væg genopbygning . Dr. Scott Helton , formand for kirurgi på hospitalet i St. Raphael i New Haven , rapporter om, at 13 biomeshes havde været fra 2008 . Han rapporterer også, at seks af disse produkter aldrig har undergået gyldig klinisk studieBiomeshes er meget dyre , men Helton mener omkostningerne opvejes af fordelene . Biomesh er mindre sandsynligvis føre til fistler , hastigheder det healing , er det mere modstandsdygtigt over for infektioner og kan være mere optagelige .Ikke nok om biomesh styrke og brok igen med deres brug . Der er bekymring over virusinfektioner transporteres i dyr, der anvendes væv og medicinske og juridiske spørgsmål vedrørende implantation af animalsk væv i mennesker .

Kirurgisk Mesh for Bækken orgel Prolaps og stressinkontinens

FDA har modtaget over 1. 000 rapporter fra ni forskellige kirurgiske masker producenter om komplikationer , når maske er sat på plads gennem et snit i væggen i skeden .Bruges til at behandle bækken orgel prolaps og stressinkontinens , denne kirurgiske maske procedure har ført til bylder , infektioner , smerte , vandladningsproblemer , erosion af maske i skeden og vaginal ardannelse . Blodkar , blære og tarm skade har også fundet sted.komplikationer er endnu ikke blevet knyttet til en bestemt type eller mærke af kirurgisk maske .

Tilbagekaldelse af Kugel Mesh

Den mest udbredte hernia patches . Kugel mesh brok patches blev fremstillet af Davol Inc. Patienter , der fik Kugel mesh oplevet reaktioner på materialer og fordeling af produktet . Det brud er perforerede patientens tarm og obstrueres tarmen.Flere patches er blevet tilbagekaldt siden 2005 , rapporterer hjemmesiden " Drug Genkald Side Effects News , "herunder Bård og Composix .

andre kirurgiske Mesh minder

FDA har mindede en forfalsket kirurgisk maske ulovligt produceret og distribueret under CR Bard /Davol mærke fra 21 oktober 2008 , at 27 okt 2009 . Produktet ikke opfylder de Bard /Davol specifikationer for fremstilling og de blev ikke produceret af dette selskab.Kirurgisk maske med navnet " Fortsæt " var i fokus i en tilbagekaldelse udstedt af FDA i december 2005. Denne mesh delaminates og udsætter tarmen til polypropylen , stigende risiko for orgel sammenvoksninger og fistler .Shelhigh Inc. har gjort implantabelt medicinsk udstyr , herunder kirurgiske mesh , siden 1997 . FDA bestilte en beslaglæggelse af alle Shelhigh implantabelt udstyr i 2007, fordi de kan have været fremstillet under forurenede betingelser .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------