Position: hotel888 > kræft >

ansigtshuden stramning procedure

  

Introduktion


Som huden aldre , kan fordelingen af kollagen og elastin i huden væv årsagen ansigtet til at synke . Selv naturlige virkninger af tyngdekraften kan påvirke fastheden i huden . At bekæmpe disse effekter , kvinder og mænd både har vendt sig til kosmetiske rettelser , der spænder fra cremer til kirurgi , at stramme huden i ansigtet og afværge tegn på ældning .

Ikke-Kirurgisk


Langt de fleste populære og overkommelige midler til at stramme huden i ansigtet er ikke-kirurgiske kosmetiske cremer , lotions og i ansigtet øvelser . Kosmetiske cremer og lotioner kan indeholde både syntetiske og naturlige produkter , der hjælper tone huden og fremme produktionen af kollagen . For eksempel indeholder mange produkter stoffer som kinetin , retinol og te ekstrakter, som hver har naturlige evner til at afværge årsagerne til huden sagging .

Øvelser er også vokset i popularitet som ikke-kirurgiske muligheder for at ansigtshuden stramning . Ideen bag disse øvelser er at styrke og udvikle musklerne under huden . Dette giver flere muskler base for huden at knytte til , at holde huden strammere på muskelvæv .

Kirurgisk


Når ikke- kirurgisk foranstaltninger ikke er tilstrækkelige , mange patienter henvende sig til kosmetiske kirurger til kirurgisk ansigtshuden stramning . Langt den mest populære muligheder på dette område er tråden løfte og den fulde ansigtsløftning . En tråd elevatoren er en mindre invasiv procedure , der indebærer indsættelse tråde ind i huden til at støtte specifikke sagging områder . En fuld ansigtsløftning er meget mere invasive , og inddrager kirurgiske løft og trække i ansigtshuden til at stramme i ansigtet . En fuld ansigtsløftning tager så meget som seks uger til at helbrede , men at opnå de bedste resultater .

Laser

For dem, der søger mere af en midt valgmulighed mellem kirurgiske og ikke-kirurgiske procedurer , der er en laser elevator . Laser ansigt stramning indebærer anvendelse af en laser til at dukke op igen sagging og rynket hudområder . Selv om dette ikke slippe af med sagging selv , det gør reducerer udseendet af sagging hud .

Botox

En anden Midt mulighed for dem, der søger en hurtig løsning til løs hud er Botox . Botox indebærer injektion af botulinumtoksin , som hjælper mindske udseendet af sagging hud og rynker . Botox er ofte injiceres med andre ansigts fyldstoffer , såsom hyaluronsyre af kollagen , at fyldige huden og gøre ansigtet sagging mindre mærkbar . Botox og andre fyldstoffer injektioner kommer med nogle alvorlige bivirkninger , især hvis der udføres af uerfarne eller uautoriserede behandlere.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------