Position: hotel888 > kræft >

bedøvelsesmiddel konsekvenser af epilepsi

   Patienter med epilepsi er kendetegnet ved at have tilbagevendende anfald-en periode med ukontrolleret hjernens aktivitet , som kan resultere i kramper eller andre symptomer . Epileptiske patienter, der får anæstesi , lokal eller generel , har særlige overvejelser om anfaldskontrol før , under og efter anæstesi og medicinsk procedure . Ændringer til rutine og antiepileptiske medicin omkring tidspunktet for en procedure kan fremprovokere anfald , som kan navnlig lægemidler , der anvendes af narkoselæger . En bevidsthed om bedøvelsesmiddel konsekvenser af epilepsi kan mindske risikoen for yderligere anfald

Afbrydelse af anti-anfalds medicin


Når en patient er placeret under anæstesi , kan det være nødvendigt at afbryde strømmen af regelmæssige krampestillende medicin . Ofte , at en patient er under retninger for at have noget med munden i timerne før anæstesi , og dette kan føre til en glemt dosis af antiepileptika . I dette tilfælde kan en beslaglæggelse blive mere sandsynligt under eller omkring tidspunktet for operationen . Efter anæstesi , anbefales det at genoptage normal dosering af antiepileptika , så snart patienten har genvundet en gag refleks . Hvis en patient er antiepileptisk medicin regime har været afbrudt for længe ved operationen , så narkoselægen kan give en booster dosis af et antiepileptisk lægemiddel , før patienten kommer ud anæstesi .

Kirurgisk Årsager til anfald


Yderligere anfald kan være provokeret af kraniekirurgi , ved metaboliske ændringer som følge af bedøvelse , eller ved at neurotoksicitet fra narkotika administreret under bedøvelse. Søvnmangel er forbundet med en tidlig ankomst tid til operation eller anden afbrydelse af patientens normale rutine , kan også resultere i anfald under operationen .

Krampeanfald og lokale Anæstesi


Forekomsten er registreret , hvor en patient lider en beslaglæggelse kort efter injektion af lokalbedøvelse . Dette er særlig udbredt , når den lokale bedøvelse indebærer patientens mund eller bækken området. En beslaglæggelse efter lokalbedøvelse injektion kunne tyde på , at anæstesi utilsigtet blev placeret i den vaskulære forsyning .

Hvis der forekommer krampeanfald under en procedure

Krampestillende medicin kan gives til en patient under narkose , og så er det holdningen hos et flertal anesthesiologists at der ikke er behov for at aflyse en planlagt kirurgisk indgreb i selv af akut , symptomatisk anfald forekommende

Beslaglæggelse-Causing Anæstesiologi

Akut anfald har undertiden været observeret, når anæstesien induceres relativt hurtigt , og oftest sker med anæstetika Propofol , flurane og gruppen af benzodiazepin narkotika-. lorazepam især . Desuden kan anfald skyldes indgift af flumazenil , et stof, som bruges til at lette en patients opsving fra anæstesi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------