Position: hotel888 > kræft >

body art : tatoveringer og kirurgi

   Som tatoveringer flytter ind i mainstream , fortsætter kropskunst praktikere og samlere til at skubbe grænserne for kødet . Body ændringer , såsom teflon implantater og design skåret ind i huden med skalpel kræver tatovering kunstnere og piercere at lære det grundlæggende i kirurgi , og at praktisere omhyggelige pleje i realm af krydskontaminering og førstehjælp procedure . I mellemtiden finder dem med beklageligt tatoveringer sig i kontorerne hos plastikkirurger , der søger laser fjernelse

ligheder mellem Tatoveringer og Kirurgi


En tatovering er skabt ved at injicere blæk ind i dermis af huden , hvilket efterlader en permanent varemærke . Selv om at få en tatovering bestemt ikke betragtes som en større operation , betyder det slide på huden ved hjælp af en klynge af nåle , og derfor efterlader et åbent sår . Det skal være bandager natten , og da det heler det vil efterlade en sårskorpe . En velrenommeret , licens tatovør vil fjerne nåle og slanger fra den samme slags autoklaveposer bruges af kirurger til at sterilisere deres instrumenter . Hvis du ikke kan se din kunstner åben frisk-autoklaveret tasker , bør du forlade og søge en anden kunstner omgående.

Tattoo


Tatoveringer kan fjernes ved flere kirurgiske teknikker . Mens de mest almindelige er laser fjernelse , hvor tatovering pigmenter er brændt ud af huden , andre metoder omfatter dermabrasio , Kryokirurgi og excision . I dermabrasio er tatovering slibes væk , og i Kryokirurgi , er det frosset . og i ekscision , er det skåret fra huden , som derefter syet

Implantater


En mere ekstrem form for kropsforandringer er at implantere fremmedlegemer under huden . " Materialet . . . for subdermals er udskåret Teflon , " siger Shannon Larratt af Body Ændring ezine . Disse implantater er indsat ved hjælp traditionelle kirurgiske redskaber såsom hud elevatorer , små spartler , der tillader huden at blive løftet væk fra musklen . Når implantaterne er på plads , er det snit sutureres . 3- D kunst implantater , som de også kaldes , er udført uden bedøvelse i en tatovering eller piercing butik . Dette er ikke en fælles procedure og ikke er umiddelbart tilgængelige for offentligheden .

Surface Piercinger

Piercinger er punktering sår lavet med hule nåle , eller kanyler . Mens de fleste piercinger gå gennem en fremstående del af kroppen, såsom en øreflip eller næsebor , overflade piercinger sidde under stram hud og tendens til at have en høj afvisning . Risikoen for afvisning er reduceret ved hjælp af Tygon , en fleksibel plastslanger , i stedet for de sædvanlige metal bar eller ring .

Body Art Efter Traditionelt Kirurgi

Nogle overlevende af større kirurgiske indgreb , såsom en mastektomi , kan vælge til tatovering den deraf arret i stedet gennemgå processen med genopbygning. For de bedste resultater , når tatovering over et ar , bør såret have lov til at helbrede i mindst et år . Scar fade cremer kan hjælpe med at vende tilbage huden til en endnu tone mere befordrende for en spillevende-farvet tatovering .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------