Position: hotel888 > kræft >

definere snit og sår

   Ordene " cut " og " sår " bruges ofte i flæng , når vi diskuterer en persons skader . Disse to ord betyder forskellige ting, selv om der er overlappende områder , når det kommer til deres bogstavelige definitioner

Klip


Ordet klippe har en masse forskellige betydninger . Film , musik , bøf og handlinger kan alle skæres . De mest almindelige definition af ordet er at trænge ind med en skarp kant , eller til at forlade en åbning i noget . Cutting er ofte udført med en kniv eller en anden skarp værktøj , der har en klinge på den.

Wound


Et sår er forskellig fra et snit , per definition . Et sår er en skade på kroppen , og især , hvor huden er gennembrudt , skåret eller revet op når såret blev påført . Hvis skaden er sket på kroppen , så man kan sige, at de er blevet såret .

Crossover


Det indlysende crossover her er , at mens nogen skåret på kroppen er et sår , der ikke alle sår er nedskæringer . For eksempel , gennemborer en pistol sår skud i huden og ikke skæres . En brækket knogle kan ikke engang bryde huden , men det er stadig et sår . Det samme gælder blå mærker at svulme op og blive mørkt .

andre sår

Ordet såret har en anden definition , som ikke er krydset af ordet snit , selv om . Et sår kan også være følelsesmæssig . For eksempel Hvis nogen siger noget uvenligt til en anden person , de kunne sår deres følelser , selvom kroppen er stadig i ganske god stand efter fornærmelse .

andre udskæringer

Ordet skåret har snesevis af andre mulige definitioner . Cut kan henvise til , hvordan kød eller grøntsager er skåret til madlavning . Det kan henvise til , hvordan en film film er skåret , eller den figur, en diamant er skåret ind i , før det er placeret i en indstilling . En nedskæring kan henvise til høste , såsom opskæring en høst , eller det kan henvise til at skære noget væk , som f. eks et hår klippe eller en græsplæne snit .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------