Position: hotel888 > kræft >

fakta om penis implantat indsættelse reservoir

   Under penis implantat indsættelse en protese er placeret i penis til at tillade produktion af en erektion -lignende tilstand , som vil støtte de mandlige i samleje . Indikationer der er behov for et implantat omfatter en passivitet til andre behandlingsmuligheder , diabetes eller vaskulær sygdom , rygmarvsskader og en række tidligere operationer .

Typer


Ifølge University of Southern California , oppustelige proteser fås i to-stykke eller tre stykker versioner . Begge muligheder indeholder to flasker , en pumpe , et reservoir og slanger .

De tre -delte proteser består af flasker , der er sat ind i penis , en pumpe , der er placeret i pungen , og et reservoir , der holder væske for inflation , der er implanteret i maven .

En todelt indstilling tillader flaskerne til at gå ind i penis og pumpen reservoir kombination er sat ind i pungen .

Reservoir Placering


Reservoir positionering kan være den mest komplicerede del af implantation procedure . Hvis blæren ikke er helt tom , er der en risiko for blære perforering . Hvis reservoiret forkert er placeret over fascia , kan mekaniske komplikationer forekomme .

Implanterede reservoiret og Flasker


Den implantering er normalt udføres af en urolog , som først vil få en komplet medicinsk og seksuelle historie . Han kunne for yderligere afprøvning , såsom blodprøver , urinprøver og en psykologisk analyse .

kønsdele bliver barberet før operationen for at mindske risikoen for smitte . Operationen kan udføres under generel anæstesi eller med en epidural eller spinal blokade . Operationen for en hoppeborg system med reservoir kan vare mellem 1 til 2 timer ( dobbelt så lang som en operation for ikke-reservoir typer ) .

Enheden i implanteret gennem to små snit på toppen side af pungen . Smerter kan opleves i ca 4 uger efter protesen er implanteret . En recept smertestillende er givet for at gøre inddrivelsen mere behageligt .

Huden fornemmelse , evne til at nå orgasme og evnen til at ejakulere er uændret ved en protese implantation . Succesraten for penis implantationer er omkring 90 til 95 procent . Fem år efter indsættelse , 90 til 95 mænd ud af 100 indberetter deres proteser som funktionelle .

Hvordan virker det Reservoir systemet til at fungere ?

Ifølge Cleveland Clinic Urologi Department, penis implantat med reservoir værker ved at trykke på pumpe (som er i pungen lige bag testiklerne ) . Denne handling overførsler væske fra reservoiret , og at flaskerne placeret i penis . Tilstedeværelsen af væske får flasker til at fylde ud, og en erektion opnås . Der er en deflation ventil i bunden af pumpen , og når der trykkes , erektion tømmes .

Overvejelser

Proceduren kan være kompliceret af patienten fedme , rygning , hjertesygdomme , dårlig ernæring , sygdom , alkoholisme , stofmisbrug brug , diabetes og kronisk lungesygdom . Brok er sjældne, men kan forekomme i oppustelige penis protese kirurgi . Væv erosion omkring implantatet er muligt , så godt, og mekanisk svigt er muligt .

Andre muligheder for at implantering omfatter mundtlig og injicerbare medicin , stikpiller og vakuum enheder .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------