Position: hotel888 > kræft >

fedtsugning for taljen

   Fedtsugning , også kaldet " suge-assisteret lipectomy "og " liposculpture " er en form for kosmetisk kirurgi , hvor lægen fjerner fedt fra et bestemt område af kroppen ved hjælp af sugning . Fælles områder , hvor mennesker får fedtsugning omfatte hofter , mave , hals og lår . Den taljen er et populært sted for fedtsugning , ofte " arbejdede på " , sammenholdt med dele af ryggen eller maven

Kirurgi


I taljen fedtsugning , lægen indsætter et metalrør , som er forbundet til en vakuumpumpe , ind under huden i nærheden af din talje . Han bevæger glasset frem og tilbage , sutte fed ud , samtidig med at dine blodkar og nerver , hvor de er . Nogle læger variere teknikken lidt , ved hjælp af injektioner eller ultralyd for at gøre støvsugning nemmere .

Er Talje Fedtsugning for dig ?


Læger understrege , at fedtsugning ikke er en behandling for fedme . Snarere , hvis du er tilfreds med din overordnede kropsvægt , men er generet af formen på din talje , du er en god kandidat til taljen fedtsugning . Med andre ord , ikke hvis dit mål er at tabe pounds , men snarere at fjerne en bestemt bule , kan liposuction være nyttige.

Risici


Nogle af de største risici i forbindelse med fedtsugning af taljen har at gøre med anæstesi . Talje fedtsugning er generelt gjort under fuld narkose , som kan føre til infektioner eller blodpropper i venerne , er chancerne for en af disse ting, der sker , er meget lille, men hvis de gør det, kan de være meget farlige . Hvis din kirurg er uerfaren , kan du finde efter hævelsen er faldet , at din fedt var fjernet ujævnt , så sørg for at vælge en bestyrelse-certificeret , erfarne kirurg . Andre risici forbundet med fedtsugning , er brandsår , nerve kompression , unormal hjerterytme og unormal hævelse . Hvis din læge bruger ultralyd teknikker , kan du opleve en sivning af kropsvæske under eller fra operationsstedet. Normalt din hud vil trække sig tilbage efter fedtsugning er i overensstemmelse med din nye form, men der er en chance for, at dette ikke vil ske , i hvilket tilfælde du måske brug for yderligere kirurgi for at fjerne ekstra hud .

Aftermath

På kort sigt , fedtsugning forårsager blå mærker . Jo flere område, som du har behandlet , jo mere blå mærker du vil have . Din hud bør vende tilbage til sin naturlige farve i et par uger , men det kan tage op til seks måneder for alle ekspandering at sprede ; din læge kan foreslå, at du bærer tryk beklædningsgenstande i to til tre uger til at reducere hævelser og blå mærker . Området kan også være følelsesløs i et par måneder . Længden af tilbagebetaling afhænger af hvor stort et areal du har behandlet . Små områder kræve et par dages rekreation hjemme , mens store områder kan kræve op til 10 days. You vil også have en ar på 1 til 2 cm , hvor sugeslange var indsat , men lægerne er normalt omhyggelig med at gøre indsnit i en relativt ubemærket sted .

Resultater

Når dine fedtceller fjernes ved fedtsugning , de ikke kommer tilbage . Dem du har stadig kan vokse , men du vil ikke gøre nye . Derfor fedtsugning resulterer i en permanent ny kropsform . Hvis du tager på , vil den nye fedt første hober sig op i andre områder af din krop , ikke på din talje . Deres tilfredshed med operationen , afhænger af dine forventninger på forhånd , mængden af fedt du har fjernet, og den dygtighed af din kirurg . Hvis du har kun en lille mængde fedt trimmet , kan du ikke se forskellen med det samme på grund af hævelser . Hvis du har en meget tyk talje , være opmærksom på , at fedtsugning ikke kan gøre dig automatisk tynd . Der er grænser for , hvor meget fedt din læge kan sikkert fjerne på en gang , tre liter er den mest , som kan fjernes uden umiddelbar fare . Desuden gør fedtsugning ikke korrekt cellulite eller andre mangler i huden selv .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------