Position: hotel888 > kræft >

finansieringsmuligheder for plastikkirurgi

   næsten 3,5 millioner kosmetisk kirurgi er blevet udført hvert år . Et af de hyppigst stillede spørgsmål handler om de involverede omkostninger . Hvis du beslutter dig for at have en lille smule af arbejdet for at hjælpe vende tilbage hænderne på tid eller at korrigere en funktion , du føler behov for en forbedring , er der flere finansieringsmuligheder til rådighed til at betale for din procedure .

Betaling Planer


Mange kosmetiske kirurger tilbyde, hvad der kaldes "in- house finansiering . " Det betyder, at lægens kontor vil give dig mulighed for at finansiere din procedure uden behovet for at sikre en særlig lån fra en bank eller långiver . At blive godkendt til denne form for finansiering , bliver du bedt om at gennemgå en kredit check . Når du er godkendt , på kontoret vil give dig mulighed for at foretage betalinger indtil restbeløbet er betalt fuldt ud . Patienterne er forpligtet til at indgive en udbetaling før operationen finder sted. Den krævede mængde er baseret på faktorer som kredit score og den type procedure , du har. Hvis du ikke opfylder de kredit retningslinjer for in- house finansiering , skal du finde alternative metoder til at betale for din procedure . Ikke alle læger tilbyde denne form for finansiering , så det er bedst at spørge i god tid , hvis dette er muligt i dit tilfælde .

Personlige Lån


Sikring af et personligt lån gennem en bank , finansieringsselskab eller Credit Union er en anden mulighed . Banker , finansieringsselskaber eller kreditforeninger tilbyder usikrede lån til at betale for elektive procedurer . Usikrede lån er lån , der er lavet uden gavn af sikkerhedsstillelse for at garantere lån . At kvalificere sig til en usikrede personlige lån , skal låntager opfylder kriterier baseret på kredit score og betaling historie . Banker, som du allerede har et etableret forhold , såsom en kontrol eller opsparingskonto , vil typisk være mere fleksible med hensyn til personlige lån .

Health -Care Udlån


Diverse sundhedssektoren finansieringsselskaber specialiserer sig i finansiering kosmetiske kirurgi . Disse virksomheder typisk yde lån til forbrugerne om at bidrage til finansieringen af kirurgiske indgreb og procedurer , som normalt ikke er dækket af de fleste sygeforsikringer . Priser for disse former for lån varierer meget baseret på virksomheden, hvilken type procedure, du har og din individuelle kreditvurderinger analyse . De fleste plastikkirurgi kontorer vil være glade for at henvise dig til de virksomheder , de arbejder med .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------