Position: hotel888 > kræft >

forsikringsdækning af plastikkirurgi

   Plastikkirurgi er enten kosmetisk eller rekonstruktive . Sygeforsikringer normalt ikke dækker kosmetisk plastikkirurgi : det er ikke anset lægeligt nødvendigt . Rekonstruktionskirurgi er normalt dækket af forsikringer , men niveauet af dækningen varierer mellem udbydere og politikker , ifølge den amerikanske Society of Plastic Surgeons ( ASPS )

Kosmetisk versus rekonstruktionskirurgi


Kosmetisk kirurgi er beregnet til at give ny form til normal kropsdele for at forbedre udseende , selvtillid og selvværd i henhold til ASPS .rekonstruktionskirurgi udføres for at forbedre udseende og funktion på unormal kropsdele . Årsager til rekonstruktionskirurgi omfatter traumer fra en ulykke , vansiring skyldes tumorer , infektion eller sygdom . og mangler fødsel eller udvikling

grå områder Dækning


gråzoner henvise til plastikkirurgi , der kan betragtes kosmetisk og rekonstruktiv . Der øjenlågsoperation kan forbedre udseendet og forbedre vision næse kirurgi kunne rette åndedrætsbesvær, en brystreduktion kan løse rygsmerter . eller en Fedtsugning kan sænke hjertesygdom risiko for en overvægtig patientMedicinsk dokumentation der kræves for et forsikringsselskab til at overveje, om at dække plastikkirurgi , at beslutte, om der er gyldige medicinske grunde til at have kirurgi .En plastikkirurg følger en etisk kodeks , ifølge ASPS , og vil ikke forsøge at forvanske et kosmetisk kirurgi som en medicinsk nødvendigt én.

det med småt


plastikkirurg Frank Meronk , Jr. siger , at det ikke er nemt at få grå områder i dag . Selv om en linje af fine print i din forsikringspolice kan tale om dækning af kirurgi betød at rette op på " betydelige ændringer , der påvirker synet af sundheden i øjnene , " dette betyder ikke, din øjenlågsoperation vil blive dækket .sløring af vision skal være alvorlige og vision test kigget på med en fin tand , ifølge Dr. Meronk . Selv hvis du formår at kvalificere sig til dækning , vil dit forsikringsselskab sandsynligvis kun dække minimum af operation for at rette op på problemet . Det vil ikke være nok til at forbedre udseendet på den måde en kosmetisk procedure ville , og kun få plastikkirurger er villige til at give afkald fuld betaling .

Sådan ansøger du om Dækning

Din læge vil sende en preauthorization brev til din forsikring selskab , detaljer proceduren, diagnose og gebyrer . Dit forsikringsselskab vil gennemgå din sag og basere dækningen på hvilken del ( hvis nogen ) af proceduren er lægeligt nødvendigt . Selskabet da vil svare med bevillingen til proceduren er baseret på hvad der er omfattet gennem din sundhedsplan . Du behøver ikke tilladelse , du kan stadig gå videre med alt , så længe du klar over, hvad koster du er ansvarlig for

klage over afgørelser

Du kan klage over afgørelsen om dækning fra dit forsikringsselskab . Læs først Deres politik omhyggeligt . Hvis der er en særlig erklæring i din plan , der udelukker den type pleje , du kæmper for , vil du ikke få meget langt i din klage .ASPS anbefaler at skrive et brev til de krav vejleder , der har underskrevet meddelelse om afslag og forklarer, hvorfor dækningen blev nægtet , og hvorfor du mener proceduren bør være omfattet . Bede om din anmodning om at blive gennemgået af en ASPS-certificeret plastik kirurg og bede om en kopi af den specifikke erklæringen i jeres politik , der forklarer , hvorfor dækningen var nægtet .Vedhæft alle de papirarbejde : du lægens preauthorization brev , benægtelse og et positionspapir fra din læge . En ASPS position brev forklarer proceduren og grundene til at det sker .Må ikke nøjes med vage svar . Du har en ret til at se konkrete politiske sprog, forklarer , hvorfor din dækning blev nægtet , og disse begrænsninger må have været på plads , når du første gang begyndte at din politik .Vedhæft dubletter af Deres korrespondance til et brev til forsikringsselskabet kommissær i dit hjemland .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------