Position: hotel888 > kræft >

hvad er augmentation ?

   Augmentation er en medicinsk betegnelse for en tilføjelse eller supplement til at forbedre noget eller gøre det til at se bedre. Dette udtryk er oftest høres i forbindelse med kosmetiske plastikkirurgi procedurer . Ifølge American Society for Æstetiske Plastic Surgery , var der mere end 10 millioner kosmetiske procedurer udføres i 202C og bryst udbygninger var de mest almindeligt udførte procedurer for kvinder

Funktion


En augmentation er en kirurgisk procedure , som øger eller øges, størrelse og form af en målrettet del af kroppen . Udbygninger kan udføres ved hjælp af et implantat-ofte lavet af silikone eller saltvand-eller fedtdepoter , der er høstet fra patientens egen krop . Denne procedure er meget populær som mennesker er på den evige søgen efter en bedre og mere attraktiv krop , og en udvidelse er en måde at øge størrelsen , ændre form og gøre huden ser strammere og yngre .

Typer


Der er flere dele af kroppen , der effektivt kan målrettes og styrkes fra en augmentation kirurgi . Breast udbygninger er de mest almindelige af disse procedurer , og American Society for Aesthetic Plastic Surgery forlydender om, at mere end 311. 957 kvinder fik en brystforstørrelse i 2009 . Andre populære augmentation kirurgi omfatter de målretning ansigtstræk såsom læber eller hagen . En injektion med fedtdepoter kan forøge læber i en mindre invasive ambulant kirurgi , og små profileret implantater kan bruges til at kompensere for en lille unpronounced hage eller enhver anden funktion end behov vægt .

Fordele


Fordelene ved en udvidelse kirurgi er rent overfladisk , da kirurgi ikke anvendes til behandling eller målrette enhver medicinsk problem . Augmentation kirurgi er oftentimes anvendes i situationer, hvor patienten har gennemgået et traume eller ulykke , der har skadet strukturen af deres krop , og augmentation bruges som en rekonstruktion kirurgi . Den indlysende æstetiske appel om at styrke funktionerne i ens krop kan være gavnligt i styrke selvtillid .

Recovery

tilbagebetalingsperioden for en kosmetisk operation afhænger af personen samt den type procedure , som du gennemgår . Ifølge Dr. Philip Miller , vil brystforstørrelse tager længst tid at helbrede , og du bliver nødt til at hvile og undgå anstrengende aktivitet i op til tre uger efter indgrebet . Ambulante procedurer , herunder en læbe injektion vil helbrede hurtigere og patienten kan være oppe og aktiv igen næste dag . Det er vigtigt at planlægge og arrangere nogen til at hjælpe dig gennem inddrivelse proces .

Advarsler

Der er risici og farer forbundet med enhver operation , men det er især vigtigt at overveje disse , når der foretages af ikke-væsentlige procedurerne, såsom som kosmetiske udbygninger . Der er altid en risiko for infektion umiddelbart efter operationen . Ifølge den Implant Forum , er der også en chance for, at din krop vil afvise implantat , der er blevet introduceret til kroppen, og i nogle tilfælde skal operationen være omvendt . Det er vigtigt at grundigt forskning dine kirurgi og vælg en kirurg , der er professionel og certificeret .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------