Position: hotel888 > kræft >

hvad er de behandlinger af post - prostata kirurgi ?

   Når en kirurgisk løsning er valgt til en kronisk prostata tilstand , skal patienten fokusere på post-kirurgisk behandling . Selvom hver læge og patient er forskellige , vil nogle rutinemæssige skridt være nødvendige for at hjælpe med at sikre et positivt resultat . Patienten skal forblive behageligt , træffe de nødvendige medicin og følge op med den kirurgiske personale når det er nødvendigt

Den Prostate


Den prostata er en del af det mandlige reproduktive system . Betragtes som en tilbehør orgel , hvilket betyder at du kan fungere uden den , det " ligger lige under urinblæren , hvor det omgiver bunden af urinrøret , "i henhold til lærebogen " Comprehensive Medical Terminology ".

prostataoperation


Prostata operation kan blive nødvendig for et vilkårligt antal betingelser . Nogle mænd lider af en forstørret prostata . Andre har kronisk prostatitis , en sædvanligvis betændt prostata . En række af mænd , som hvert år får diagnosen prostatakræft .Flere kirurgiske muligheder er tilgængelige. En sådan operation er transuretral resektion af prostata ( TURP ) . Det er en operation , der involverer opskæring og detangling vævet omkring prostata . En mere radikal kirurgi er det prostatektomi , som er fuldstændig fjernelse af prostata .

positionering for at lette smerter


Efter den kirurgiske procedure , vil patienten blive ubehageligt . Hvis han ligger ned , i stedet for sidder , vil det hjælpe med at lindre nogle af de ubehag . I siddende stilling , er en masse af vores kropsvægt tvunget ud på bækkenpartiet . Hvis du strække ud , men vægten er mere ligeligt fordelt , og nerver og væv omkring prostata er mere afslappet . Hvis det er nødvendigt at sidde , prostata puder er til rådighed . Disse puder er designet til at holde prostata 's nerver fra at blive fanget , at mindske smerten .

øvelser for Blære

Nogle mænd klager over manglende evne til at kontrollere deres blære efter en operation . Meget gerne Kegel øvelser for kvinder , kan mænd blive undervist en underlivsbetændelse knyttede teknik . Disse øvelser øger blærekontrol , derfor faldende urin lækager i forbindelse med hoste , nysen eller laver andre rutinemæssige aktiviteter.

Medicin

En række medikamenter er fælles for patienter forlader hospitalet efter operationen . Smertestillende medicin, er normalt normeret til falde , eller helt lindre , smerter i forbindelse med operationen . En læge kunne tyde på afføringsmidler for at undgå forstoppelse . Bliver forstoppet kan lægge pres på operationsstedet , forårsager mere smerte og hævelse . Der er orale tabletter , at nogle læger ordinere at forhindre væksten af kræftceller . Selv om operationen betragtes som en succes , kan denne forholdsregel træffes for at undgå dannelse af nye maligne celler . Ifølge en undersøgelse på Duke Prostate Center og Urologi afdeling på Durham Veterans Affairs Medical Center , statiner for at holde kolesterol lave nogle gange bestilt . En rapport om undersøgelsen i tidsskriftet " Cancer ", siger , at prostatakræft kirurgi patienter, der bruger statiner for kolesterol reducerer sandsynligheden for deres cancer tilbagevendende med 30 procent .

Opfølgning

Fordi hver læge er forskellige, er det meget vigtigt for hver patient for at holde regelmæssige udnævnelser efter operationen . Lægen vil give konkrete anvisninger og køre test for at kontrollere patientens tilstand .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------