Position: hotel888 > kræft >

hvad er de behandlinger af seroma efter en maveplastik ?

   En abdominalplastik , bedre kendt som en Fedtsugning , er en plastikkirurgi procedure , hvor kirurgen strammer maven strukturer og fjerner overskydende abdominal hud. Maveplastik er en populær kirurgi , med mange citerer både medicinsk og kosmetisk grunde til at have det gjort . Operationen , er dog ikke altid uden komplikationer . En almindelig komplikation er en seroma , eller lomme af akkumulerede væske i maven . De fleste seromas er let kan behandles .

Indsugning


Den mest almindelige behandling for en Fedtsugning seroma er aspiration ( dræning ) af den overskydende væske , i henhold til dccosmetics. com og trusted. md . Lægen blot indsætter en nål med en vedhæftet sprøjte ind i de ramte region i maven og dræner det seroma . Den region i maven , når nålen er isat, er som regel følelsesløse , så behandlingen er smertefri . Fordi væsken ikke automatisk stopper akkumulere efter den første aspiration , patienter kræver normalt flere besøg til deres læge . De normalt ikke kræver mere end fem forhåbninger . Væsken fjernes under aspiration bør være klar eller minimalt blod anstrøg . Hvis væsken er en anden farve , kan det tyde på en infektion , som kan kræve yderligere behandling . Det kan også indikere, at seroma faktisk er en hæmatom , eller en ophobning af blod . Læger kan dræne hæmatomer , men de er større bekymring på grund af den øgede risiko for en bakteriel infektion , ifølge dccosmetics . com .

Komprimering


En læge kan ordinere en komprimering band til at behandle en seroma . Kompressionen Bandet ombrydes omkring maven , trykke forsigtigt . Dette minimerer mængden af plads , hvor væske kan ophobes . Compression bands begrænse mobiliteten noget og kan være lidt ubehageligt . Trusted. md påpeger, at komprimering bands kan forhindre seromas at udvikle sig i første omgang . Kompression bands er både forebyggende og reaktiv tilgang til seromas .

Hemostatics


Da en seroma er en ophobning af væske , kan en læge ordinere hemostatics at styre , hvor meget væske er til stede . En hæmostatiske er simpelthen et stof , der påvirker , hvor meget væske kroppen udskiller , ifølge trusted. md .

Excision

En seroma kan ikke svare på aspiration , komprimering eller hæmostatisk behandlinger . I disse sjældne tilfælde , er den eneste mulighed for at dræne det overskydende væske kirurgisk . Lægen vil skære åbne , eller punktafgifter , det berørte område . Med nutidens teknologi , er dog indsnit er minimale og forårsager kun mindre ar .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------