Position: hotel888 > kræft >

hvad er dyr botox ?

   Animal Botox er den generelle navnet på en toksicitetstest anvendt i kosmetikindustrien ved fremstilling af Botox anti-rynke injektioner . Dette eksperiment , også kendt som LD50 ( Lethal Dose 50 ) , består af intravenøs botulinum toxin i mus , som vil lide lammelse af kroppen og efterfølgende kvælning

toksinet


Den botulinumtoksin er produceret af bakterier Clostridium botulinum , der forårsager botulisme . Ifølge Divakara Kedlaya-MBBS , klinisk lektor ved Loma Linda University School of Medicine i Californien , og medicinsk direktør ved St. Mary Corwin Medical Center , Colorado , var det toksin første gang brugt som en medicinsk behandling i 1980 , i mennesker med skelen . Siden da , er det også blevet brugt i tilfælde af muskelsmerter lidelser og spasmer i ansigter . Men det er den kosmetiske industri , der kræver den største forsyninger . I USA har det været godkendt til medicinsk og kosmetisk brug , siden 1989 og 2002 , hhv.

LD50 Test


På trods af sin manglende pålidelighed , LD50 test , udtænkt af den britiske farmakolog Trevant i 1920 , er stadig bruges i dag . Den består af mundtligt injicere grupper af 100 mus med forskellige fortyndinger af det toksin , der er fremstillet af en enkelt batch , at finde ud af dosis i stand til at dræbe halvdelen af mus i gruppen .

Testen er en måde at måle forgiftning potentiale af stoffet. Dyrene vil opleve muskellammelse forskellige niveauer . De overlevende vil blive dræbt ved slutningen af testen.

Alternative Metoder


humane cellekulturer kan være mere held anvendes til at teste giftigheden af stofferne . I en rapport offentliggjort af Animal Liberation , sagde Dr. Bjorn Ekwall , at menneskelige cellekulturer har flere fordele i at forudsige toksicitet : Der er ikke forskel på de arter , cellekulturer kan tages fra en særlig humant væv størst sandsynlighed for at blive påvirket , for eksempel , huden , de tillader yderligere forskning og de ikke fremkalder smerte og død for dyr .

One Hundred Million Hvert år

Den amerikanske Anti-Vivisektion Samfund mener, at det er umuligt at vide nøjagtigt , hvor mange mus og rotter , der anvendes til forskning i USA hvert år . Imidlertid har den organisation skønner , at 100 millioner mus og rotter anvendes i amerikanske laboratorier , der gør 95 procent af alle dyr anvendt i forsøg .

Undercover Undersøgelse

Flere dyrs rettigheder organisationer har kæmpet for at forbyde LD50 test i kosmetikindustrien, på tværs af USA og Europa . Ifølge en nylig undercover undersøgelse foretaget af British Union for afskaffelse af Vivisektion ( BUAV ) ( Se Resources) , er så mange som 74. 000 mus om året dræbt i Botox test af et enkelt laboratorium i Storbritannien .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------