Position: hotel888 > kræft >

hvad er farerne ved laser tatovering fjernelse ?

   Ifølge en undersøgelse fra 2006 Northwestern University , 17 procent af de 24 procent af folk , der havde tatoveringer var tænker på at have dem fjernet . Laserteknologi er en populær måde at gøre det . Ian Kirby , medstifter af en laser tatovering fjernelse franchise baseret i Californien , fortalte Inc. magasinet , at den proces , der anvendes til at være en meget mere farlig end den er nu . " Før , lasere var lidt ligesom bazookaer , de ville bare sprænge huden , " Kirby sagt. Teknologiske fremskridt og øget laser erfaring i den medicinske profession har gjort laser tatovering fjernelse sikrere , men der er stadig nogle små risici .

Ardannelse


Selvom risikoen for ardannelse plejede at være større med lasere , Consumer Guide til Plastikkirurgi , at risikoen nu er ret sjældne. I 2006 anslog University of Iowa Sundhedscenter , at risikoen er 1 procent eller 2 procent . Da teknologien har avanceret , kan procentsatsen er faldet .

Pigmentering


I sjældne tilfælde kan pigment i huden være permanent ændres af lasere . Men , hudfarve ændringer er normalt midlertidige . Laseren ændrer overfladen hudfarve , men ny hud vokser tilbage at erstatte det i løbet af ugen .

Andre bivirkninger


Laser tatovering fjernelse kan forårsage blærer , skorpedannelse og infektion . Normalt er disse problemer er midlertidige . De kan minimeres ved at sikre, at lægen eller tekniker med erfaring og bruger de mest up-to-date laserudstyr .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------