Position: hotel888 > kræft >

hvad er farerne ved tatovering fjernelse ?

   I 2006 anslog en Northwestern University undersøgelse , at 24 procent af amerikanerne havde en tatovering og 17 procent af dem var tænker på at have det fjernet . Flere typer af tatovering fjernelse procedurer er tilgængelige. Som med enhver medicinsk procedure , der er risici i forbindelse med tatovering fjernelse processen , selvom de er relativt små .

Ardannelse


The University of Iowa Sundhedscenter forklarer , at de to typer af lasere er destruktive og destruktive . En vis risiko for permanent ardannelse findes med ødelæggende lasere , men risikoen med ikke-destruktiv lasere er kun " et par procent eller mindre , " ifølge skolens hjemmeside.Risikoen for ardannelse er højere med andre , mindre almindelige metoder tatovering fjernelse , såsom salabrasion , der indebærer saltning og slibe tatoveret hudområde . En lignende proces kaldes dermabrasio . Excision-processen med at fjerne huden og enten syninger området lukket eller udførelse af en hud transplantat på området-også medføre en risiko for ardannelse , ifølge Cosmetic Surgery hjemmesiden

Pigmentering


Dermabrasio . -en proces med at slibe huden med en slibende roterende værktøj-bærer den største risiko for at ændre hudens pigment , hvilket gør det enten lysere eller mørkere , afhængigt af patientens teint . Laser behandlinger også foretage en moderat risiko for mindre pigment forandringer .

Infektion


Ifølge Cosmetic Surgery hjemmeside , er risikoen for smitte er større med excision end med nogen anden tatovering fjernelse procedure typer . Muligheden for infektion er imidlertid findes med nogen af de fire muligheder-selvom det er usandsynligt, hvis proceduren er udført af en uddannet professionel .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------